11 / 05 / 2024

ING Bank'tan emeklilere promosyon kampanyası! Tam 11 bin verecek, işte şartlar!

ING Bank'tan emeklilere promosyon kampanyası! Tam 11 bin verecek, işte şartlar!

Son dönemde yürürlüğe giren EYT yasasıyla birlikte emeklilik hakkı kazanan vatandaşlar, emekli promosyonları konusunda araştırmalarına hız veriyorlar.



Emekli olan vatandaşlar, en yüksek promosyon ödemesini yapan bankaları öğrenmek için internet üzerinden araştırmalar yapıyorlar. Bu konuda yapılan araştırmalar, emekli vatandaşların promosyon ödemeleri konusunda oldukça meraklı olduklarını gösteriyor. Peki, ING Bank promosyon ödemesi veriyor mu? ING Bank’ın sağladığı promosyon kampanyasından yararlanmak için gereken şartlar nelerdir?

ING Bank tan emeklilere promosyon kampanyası! Tam 11 bin verecek, işte şartlar!

ING Bank emeklilere promosyon ödemesinden yararlanmak için gereken şartlar

Mart ayında yürürlüğe giren EYT yasası sayesinde milyonlarca vatandaş emeklilik hakkı kazandı ve emekli maaşlarına 2 bin TL zam yapılarak en düşük emekli maaşı 7 bin 500 TL'ye yükseldi. Bu gelişmelerin ardından bankalar da harekete geçti ve emekli promosyon ödemelerini artırdı. ING Bank, emekli promosyon tutarını 10 bin TL'ye kadar yükseltti. Emekli vatandaşlar, bu promosyondan faydalanmak için emekli maaşlarını ING Bank'a taşımaları ve üç yıl boyunca bankada kalma taahhüdü vermeleri gerekiyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön