25 / 08 / 2024

ING Bank'tan emeklilere promosyon kampanyası! Tam 11 bin verecek, işte şartlar!

ING Bank'tan emeklilere promosyon kampanyası! Tam 11 bin verecek, işte şartlar!

Son dönemde yürürlüğe giren EYT yasasıyla birlikte emeklilik hakkı kazanan vatandaşlar, emekli promosyonları konusunda araştırmalarına hız veriyorlar.



ING Bank tan emeklilere promosyon kampanyası! Tam 11 bin verecek, işte şartlar!

ING Bank’tan emeklilere promosyon ödemesi

Emekli vatandaşlar, tam emekli maaşlarını aldıktan sonraki iki veya üç gün içinde promosyon ödemelerini alıyorlar. ING Bank, güncel tutarlara göre; 3 bin 500 TL'ye kadar emekli maaşı alan vatandaşlara 5 bin 100 TL, 3 bin 500 TL ile 7 bin 500 TL arasında emekli maaşı alan vatandaşlara 5 bin 950 TL, 7 bin 500 TL ile 10 bin TL arasında emekli maaşı alan vatandaşlara 7 bin 650 TL, 10 bin TL ve üstünde emekli maaşı alan vatandaşlara ise 8 bin 500 TL ödeme yapacak.

Buna ek olarak, otomatik fatura talimatı veren emekli vatandaşlara 500 TL, toplamda 1.500 TL ek ödeme verilecek. Maaşını ING Bank'a taşıyan emekli müşterilerin uygulama üzerinden yapacakları para transferleri ücretsiz olacak. ING Bank, ayrıca emekli müşterilerine kredi kartı başvurusu yapmaları ve başvurularının onaylanması sonrasında, 30 Nisan tarihine kadar tek seferde 500 TL ve üzeri alışverişlerde 1.000 TL bonus yüklemesi yapacak.

Akbank, ING, İş Bankası... Peş peşe duyuruldu. Tüm emekliler hemen baksın

ING Bank ile 0,99 faizli kredi! Acil ihtiyaçlara ilaç gibi kampanya!

Kirada yüzde 25 artış kısıtlaması Temmuz’da bitiyor. Bu tarihten sonra dengeler nasıl değişecek? Uygulama uzatılacak mı?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön