28 / 08 / 2024

ING Bank'tan Mayıs ayına bomba veda! Emekliler adeta bayram edecek 

ING Bank'tan Mayıs ayına bomba veda! Emekliler adeta bayram edecek 

ING Bank, emeklilerin yüzünü güldürecek haberi müşterileri ile paylaştı ve emekli promosyon rakamlarını güncellediğini ilan etti. İşte ING Bank'ın güncel emekli promosyon rakamları.



Kampanyadan emekli ylığını 3 sene süresince bankamızdan alma garantisi veren ve peşin promosyon ödemesi alan mevcut ve yeni emekli aylık müşterilerimiz fadalanabilir.

Promosyon rakamlarınan yararlanmak için herhangi bir ürün koşulu bulunmamaktadır.

Promosyon taahhütnamesinin imzalanması akabinde ilave bir şart olmaksızın; bir aylık kesin gelir 3.500 TL'ye dek 5.100 TL, 3.500 TL-7.500 TL arasındaysa 5.950 TL, 7.500 TL-10.000 TL arasındaysa 7.650 TL, 10.000 TL'nin üstündeyse 8.500 TL peşin promosyon ödenir.

Kampanya 13 Mart 2023 – 31 Mayıs 2023 tarihleri içinde peşin promosyon alan müşteriler için uygulanacaktır. Bu tarihler dışında promosyon alan müşteriler kampanyadan yararlanamaz.


ING Bank, uluslararası bir bankacılık kuruluşudur. 1991 yılında Hollanda merkezli ING Group tarafından kurulmuştur. ING Bank, dünya genelinde birçok ülkede faaliyet gösteren bir finansal hizmetler sağlayıcısıdır.

ING Bank, bireysel bankacılık, kurumsal bankacılık, ticari bankacılık ve finansal hizmetler gibi çeşitli bankacılık alanlarında faaliyet gösterir. Müşterilere mevduat hesapları, kredi kartları, krediler, yatırım ürünleri, sigorta, emeklilik planları ve diğer finansal ürün ve hizmetleri sunar.

ING Bank tan Mayıs ayına bomba veda! Emekliler adeta bayram edecek 

ING Bank'ın dijital bankacılık hizmetleri de bulunmaktadır. İnternet bankacılığı ve mobil bankacılık uygulamaları aracılığıyla müşteriler, hesaplarına erişebilir, işlemlerini gerçekleştirebilir, ödemeler yapabilir ve diğer bankacılık işlemlerini kolayca yapabilirler.

ING Bank, müşterilere kolay, hızlı ve kullanıcı dostu bir bankacılık deneyimi sunmayı hedefler. Yenilikçi teknolojileri ve dijital çözümleri kullanarak müşterilerine çağdaş bankacılık hizmetleri sağlamayı amaçlar.

 

2023 sandık görevlisi ücreti ne kadar? Sandık görevlisi ücretleri ne zaman yatacak?

O markette 30'lu L boy yumurta 59 TL'ye düştü! Bu fırsatı kaçırmayın

TÜİK milyonlarca memur ve emekliye şok yaşattı! Öyle bir karar açıkladı ki...


Geri Dön