09 / 05 / 2024

ING'den düşük faizli ihtiyaç kredisi: 50 bin tl'ye kadar yüzde 1,99 faizle!

ING'den düşük faizli ihtiyaç kredisi: 50 bin tl'ye kadar yüzde 1,99 faizle!

Düşük faizli ihtiyaç kredisi arayanlara ING'den kaçırılmaz bir fırsat geldi. ING, düşük faiz oranıyla 50 bin TL kredi vereceğini duyurdu. Yüzde 1,99 faizle sunduğu bu avantajlı kredi, pek çok kişinin ihtiyacını zorlanmadan gidermeyi amaçlamaktadır. ING’nin düşük faizli ihtiyaç kredisinin detayları…



 ING den düşük faizli ihtiyaç kredisi: 50 bin tl ye kadar yüzde 1,99 faizle!

Krediden yararlanma şartları nelerdir?

ING Bank’tan gelen 50 bin TL tutarında yüzde 1,99 faiz oranlı krediden yararlanmak isteyenlerin kredi notlarının yüksek olması gerekmektedir. Gelir durumuna da bakıldığı için gelir durumu uygun olmayan kişiler bu krediden yararlanamamaktadır. Krediden yararlanmak isteyenlerin ödeme planlarını ve ödeme zamanlarını dikkatli bir şekilde incelemeleri gerekmektedir. Borcun zamanında ödenmemesi faiz olarak işlendiği için müşterilerin borçlarını ödemelerinde zorluk yaratmaktadır. Ayrıca üst üste ödenmeyen borçlar için de icra takibi yapılacağını belirtmekte fayda vardır. Bankanın sunduğu kredi hakkındaki tüm detaylar ING tarafından paylaşılmıştır. 

ING müşterileri bu habere çok sevinecek! İlk ve son kez verilecek!

ING Bankası emekli promosyonunda rakipleri geride bırakarak birincilik tacını taktı! Banka bu sefer 10 bin TL verecek!

ING Bank temmuz ayında taşıt kredisi kampanyasıyla herkesi araba sahibi yapacak!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön