04 / 05 / 2024

İngiltere toplu taşıma fiyatlarını sabitliyor

İngiltere toplu taşıma fiyatlarını sabitliyor

İngiliz Hükümeti, İngiltere'de tek bir otobüs yolculuğunun fiyatını Ocak ayından itibaren üç ay boyunca 2 sterlinde sabitleyecek.



İngiltere toplu taşıma fiyatlarını sabitliyor

“Herkesin işe, eğitime, alışverişe ve doktor randevularına ekonomik bir şekilde gidebileceği anlamına gelecek. İnsanların bu kış artan maliyetlerin baskısını hissedeceğini biliyoruz ve bu nedenle günlük harcamaları azaltacak pratik somut yardım sağlamak için bu yaz çok çalışıyoruz.”

İngiltere hükümetinin yerel otobüs işletmeleriyle işbirliği içinde olduğu ve kararın taraflarca ortak alındığı belirtiliyor.

Daha İyi Ulaşım Kampanyası CEO'su Paul Tuohy ise, “Bu karar, işe, mağazalara, tıbbi randevulara giden ve arkadaşları ve aileleriyle bağlantı kurmak için otobüse binen milyonlarca insan için çok hoş bir haber olacak.” değerlendirmesinde bulundu.

Yolcu Taşımacılığı Konfederasyonu Direktörü Alison Edwards, kararı "göz alıcı bir girişim" olarak nitelendirdi.

Edwards, “Önerilen ücret üst sınırının uzun vadeli sürdürülebilirliği desteklediğinden emin olmak için uygulamada nasıl çalışacağını ayrıntılı olarak anlamayı dört gözle beklediğini" söyledi.

İngiltere İşçi Partisi ise, kararı yetersiz bularak, hükümeti “yarım önlem” almakla suçladı.

Gölge ulaşım sekreteri Louise Haigh, “Bu hafta sonu İşçi Partisi belediye başkanları, uzun vadede milyonlarca insan için otobüs ücretlerini düşürecek. Hükümetin yıllarca yükselen ücretlerden sonra 90 günlük geçici erteleme, krizin ölçeğine uymuyor.” ifadelerini kullandı.

Avukatlık ücretlerine zam geldi! Avukat ücretleri ne kadar oldu?

Enerji krizi büyüyor! Üretim durma noktasına geldi

Resmi Gazete’de yayınlandı: Yeni isimler atandı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön