13 / 10 / 2024

İnovasyon Konferansı'na Weber'den destek!

İnovasyon Konferansı'na Weber'den destek!

Saint-Gobain Weber Ana Sponsorluğunda 5 Mayıs Perşembe günü YEM Etkinlik Salonunda gerçekleştirilen Yapı ve İnşaat Sektöründe İş Mükemmelliği ve İnovasyon Konferansı büyük ilgiyle karşılandı...




Dünyada 46 ülkede 200den fazla üretim tesisiyle faaliyet gösteren Saint-Gobain Weber Türkiye, sektör çalışanlarını Yapı Endüstri Merkezi tarafından düzenlenen Yapı ve İnşaat Sektöründe İş Mükemmelliği ve İnovasyon Konferansında bir araya getirdi.

Konusunda uzman yerli ve yabancı konuşmacıların katıldığı konferansta, İnovasyon yapı ve inşaat sektörü odağında masaya yatırıldı. Bu yıl ilki gerçekleştirilen konferansın ana sponsoru olmaktan büyük bir mutluluk duyduklarını belirten Saint-Gobain Weber Türkiye Satış Direktörü Osman İlgen, açılış konuşmasında; Çağımızda firmalar için yeniliği yakalamak ve değişime ayak uydurmak artık bir varoluş gerekliliği haline geldi. Günümüzün pazar koşullarında, sürdürülebilir bir karlılık ve rekabet avantajı elde etmek; inovasyonu insan, iş süreçleri ve teknoloji bileşenleri boyutlarında kavramayı, gerek stratejik gerekse operasyonel boyutta içselleştirebilmeyi ve sürekliliği olan bir yönetim anlayışı olarak sahiplenmeyi gerektiriyor. dedi.

Weberin sadece Türkiyede değil, faaliyette olduğu 46 ülkede, sektörün gelişimi adına inovasyon kültürünün yaygınlaştırılmasını desteklediğini belirten İlgen, sözlerini İnovasyonun firmaları daha iyi, verimli ve gelişmiş bir düzleme taşıyacak etkin bir araç olduğuna inanıyor, çalışmalarımızı bu doğrultuda sürdürüyoruz. diyerek tamamladı.

İnovasyon ve organizasyonel dönüşüm alanında Amerika, Avrupa, Afrika ve Asyaya dağılmış 20yi aşkın ülkede aktif faaliyet gösteren dünyadaki en büyük bağımsız servis BMGInin Avrupa Genel Müdürü Greg Kinsey ve BMGI Türkiye Genel Müdürü Tevfik Durmuşoğlunun konuşmacı olarak katıldığı konferans, moderatörlüğünü Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü Mühendislik ve Teknoloji Yönetimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ali R. Kaylanın üstlendiği panelle devam etti. Sektör temsilcileri ve çalışanları tarafından ilgiyle karşılanan konferans, Yapı Sektöründe Rekabetin Yeni Adı: İnovasyon başlıklı panelin ardından son buldu.

 


Geri Dön