02 / 05 / 2024

İnşaat sektörü zam haberi ile sarsıldı! Çimento ve beton fiyatlarına zam geldi!

İnşaat sektörü zam haberi ile sarsıldı! Çimento ve beton fiyatlarına zam geldi!

İnşaat sektörünün en önemli alt kolu olan çimento ve beton fiyatlarında görülmemiş rekor seviyeler görülüyor. Geçen hafta gelen zamlara Bakanlık Kararı ile askıya alınıp inceleme başlatılmıştı. Peki bugün çimento fiyatları ne oldu? Çimentoya zam geldi mi?



Geçtiğimiz hafta çarşamba günü çimento fiyatlarına zam konusu gündeme gelmiş bunun üzerine Bakanlık konuya el atarak Pazartesi gününe yani bugüne kadar zamların askıya alınmasının kararını vermişti. Bugün gelen son dakika bilgiler doğrultusunda çimento fiyatlarına yüzde 25 zam geldi ve fiyatlara yansıdı. Bu zamana kadar görülmemiş rekor seviyeler görülürken, yeni zamlı fiyatlarla satışlar başladı.

 İnşaat sektörü zam haberi ile sarsıldı! Çimento ve beton fiyatlarına zam geldi!

Çimentoya gelen zamlarla birlikte aynı oranda beton fiyatları da arttı. Başta İnşaat sektörü, müteahhitler olmak üzere ana bayiler zamlardan şikayetçi. Mazot ve personel giderlerini karşılamakta zorluk çektiklerini söyleyen ana bayiler bu zamana kadar görülmemiş rekor zamların geldiğini belirtti.

Öyleyse çimento fiyatları kaç lira? Çimento fiyatları ne kadar? Torba çimento fiyatı 2022 kaç lira? İşte ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön