17 / 05 / 2024

İntekar Yapı 36 ulaşım projesine imza atıyor!

İntekar Yapı 36 ulaşım projesine imza atıyor!

"Hiçbir başarı tesadüf değildir" felsefesiyle hareket eden İntekar Yapı, insanların yükselen yaşam standartlarına ve ülke ekonomisine katkıda bulunmak için atılımlarını sürdürüyor...



"Hiçbir başarı tesadüf değildir" felsefesiyle hareket eden İntekar Yapı, insanların yükselen yaşam standartlarına ve ülke ekonomisine katkıda bulunmak için atılımlarını sürdürüyor. 


Nitelikli çalışmalarıyla adını duyuran İntekar Yapı, çeyrek asırdır büyük ölçekli kamu projelerinde birinci sınıf yüklenici olarak istikrarla yükseliyor. Türkiye'de toplam 104 projeyi tamamlayan, halihazırda devam eden 36 projede de imzası bulunan firma; tünel, karayolu, demiryolu, köprü ve viyadüklerdeki başarısıyla özellikle dikkat çekiyor. 


Verilere göre İntekar, tamamladığı karayolu projelerinde toplam yol uzunluğu anlamında 500 kilometreyi geçerek, Türkiye'nin en fazla karayolu yapan yüklenicileri arasına girdi. Firma bünyesindeki ve iş ortaklığındaki devam eden inşaat altyapı projelerinin toplam tutarı ise 1 milyar dolara ulaştı. 


1989 yılında bir aile şirketi olarak kurulan İntekar Yapı, inşaat sürelerini ve maliyetlerini, kalite ve güvenlikten taviz vermeden azaltan yeni teknolojiler geliştiriyor. Alanında uzman inşaat, harita ve jeoloji mühendislerinden oluşan deneyimli ekibiyle yol alan İntekar; genel mühendislik, müteahhitlik taahhüt işleri, altyapı işleri (barajlar, göletler, su yapıları, içme suyu, kanalizasyon işleri, tüneller, arıtma tesisleri, dekapaj, sanat yapıları, yol yapımı, köprü, viyadük, karayolu trafik işaretleme işleri, oto korkuluk işleri, tahkimat) üst yapı (her türlü yol, bina inşaatı), demiryolu inşaatı ve elektrik işleri (agog-yg) alanlarında hizmet veriyor. Kalite ve Güvenlik Yönetim Sistem Sertifikaları ile tescillenen firma, beton ve asfalt işleri için laboratuvar testlerini başarıyla yerine getirebilecek donanıma da sahip olmasıyla öne çıkıyor. 



Sabah Ek


Geri Dön