26 / 07 / 2024

İntekar Yapı tünel projeleri

İntekar Yapı tünel projeleri

"Hiçbir başarı tesadüf değildir" felsefesiyle hareket eden İntekar Yapı, insanların yükselen yaşam standartlarına ve ülke ekonomisine katkıda bulunmak için atılımlarını sürdürüyor...

Tünel kalıp nedir? Avantajları ve dezavantajları neler?

Tünel kalıp sistemi, yapılarda taşıyıcı duvar (perde) ve döşemelerin bütün halinde, tek işlemle yerinde dökümünü sağlayan yapım tekniğidir. Peki avantajları ve dezavantajları neler? 

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen duyurdu: İstanbul'a 3. tünel geliyor! Büyük İstanbul Tüp Tüneli boğazın altından geçecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin büyük İstanbul mitinginde peş peşe yeni müjdeleri duyurdu. Müjdelerden biri de Büyük İstanbul Tüp Tüneli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'a 3. tünel yapılacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Gebze-Darıca Metrosu'nda tünel açma çalışmaları başladı!

Gebze Darıca arasında inşa edilen metro hattı için tünel açma çalışmaları bugün başladı. Tünel açma için yapılan törene Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu katılım sağladı. 

Çaykur'un çay fabrikası için tünel inşaatları tamamlanıyor!

Çaykur’un İkizdere ilçesinde yapılması planlanan çay fabrikası için tünel inşaatları 1,5 ay içerisinde tamamlanacak. Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, proje alanında incelemelerde bulundu. 

İkitelli-Ataköy metro hattının tünel kazısında sona gelindi!

Beş farklı raylı sistem hattı ve Metrobüs ile entegre şekilde yapılacak Ataköy-İkitelli Metrosu’nda, tünel kazısıında sona geliniyor. Yerin altındaki kazı çalışmalarında son aşamaya gelinen 13,5 kilometre uzunluğundaki hattın iki tüneli, yarın törenle birleştirilecek.

Norveç'te tünel açılışı çevrimiçi törenle yapıldı!

Koronavirüs tedbirleri nedeniyle karantina ve sosyal mesafe kuralları uygulanan Norveç'te tünel açılışı çevrimiçi törenle gerçekleştirildi...

 Gaziosmanpaşa’ya 2 yeni tünel müjdesi!

Gaziosmanpaşa; metro, tünel ve aktarma merkezleriyle İstanbul’un her noktasına artık çok kolay bir şekilde ulaşacak. Yapımı süren metro ve tünel projelerinin yanı sıra Gaziosmanpaşa’ya kazandırılması amaçlanan 2 ayrı tünelle de ulaşım daha hızlı hale gelecek. 

İzmir'e Kuzey Marmara Otoyolu için tünel yapılması talebi TBMM'de!

İzmir'in Süleymaniye köyünde Kuzey Marmara Otoyolunun geçeceği bölgeye tünel yapılması talebi üzerine yapılan işlemlerTBMM gündemine taşındı. CHP'li Tükkan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Giresun-Dereli-Şebinkarahisar güzergahında yapılacak tünel TBMM'de!

Giresun-Dereli-Şebinkarahisar güzergahında yapılması planlanan tünel projesi TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tığlı, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Uludağ'ın eteklerinde yeni tünel inşaatı başladı!

Ak Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, Uludağ'ın eteklerinde inşa edilecek tünel ve viyadük için çalışmaların başladığını açıkladı. Esgin, bölgede 2 kilometrelik bir tünel çalışması ve 220 metrelik bir viyadük çalışması yapılacağını söyledi.

Çorum Kırkdilim'e 450 milyon liralık 3 tünel projesi!

Çorum'un sarp kayalıklar ve uçurumlar arasında bulunan Kırkdilim bölgesine 3 yeni tünel yapılacak. Büyük yatırım, 450 milyon liraya mal olacak.

Ümraniye’deki özel hastanede yapılan tünel İBB Meclisi’nde!

AKP Milletvekili Metin Külünk’ün ailesine ait olan Ümraniye’deki özel hastanenin iki binasını yer altında birleştirmek için yapılan tünel için plan değişikliği yapıldı. Bu değişiklik İBB Meclisi’ne taşındı...

Ankara Etlik Şehir Hastanesi'ne tünel!

Bilkent Şehir Hastanesi’ne ulaşımı rahatlatmak için yapılan 33 kilometrelik yol çalışmasını hızlandırdıklarını söyleyen Başkan Mustafa Tuna, Etlik Şehir Hastanesi için de tünel projesi üzerinde çalıştıklarını belirtti.

İntekar Yapı tünel projeleri Haberi

İntekar Yapı tünel projeleri

"Hiçbir başarı tesadüf değildir" felsefesiyle hareket eden İntekar Yapı, insanların yükselen yaşam standartlarına ve ülke ekonomisine katkıda bulunmak için atılımlarını sürdürüyor. 


Nitelikli çalışmalarıyla adını duyuran İntekar Yapı, çeyrek asırdır büyük ölçekli kamu projelerinde birinci sınıf yüklenici olarak istikrarla yükseliyor. Türkiye'de toplam 104 projeyi tamamlayan, halihazırda devam eden 36 projede de imzası bulunan firma; tünel, karayolu, demiryolu, köprü ve viyadüklerdeki başarısıyla özellikle dikkat çekiyor. 


Verilere göre İntekar, tamamladığı karayolu projelerinde toplam yol uzunluğu anlamında 500 kilometreyi geçerek, Türkiye'nin en fazla karayolu yapan yüklenicileri arasına girdi. Firma bünyesindeki ve iş ortaklığındaki devam eden inşaat altyapı projelerinin toplam tutarı ise 1 milyar dolara ulaştı. 


1989 yılında bir aile şirketi olarak kurulan İntekar Yapı, inşaat sürelerini ve maliyetlerini, kalite ve güvenlikten taviz vermeden azaltan yeni teknolojiler...