27 / 04 / 2024

İş arayanlar dikkat! AFAD en az 22.442 TL maaş ile personel alımı yapacak! İşte başvuru ekranı...

İş arayanlar dikkat! AFAD en az 22.442 TL maaş ile personel alımı yapacak! İşte başvuru ekranı...

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) personel alımı yapacağını açıkladı. Peki AFAD başvuru şartları neler? Başvuru tarihi ne zaman? İşte ayrıntılar...



İş arayanlar dikkat! AFAD en az 22.442 TL maaş ile personel alımı yapacak! İşte başvuru ekranı...

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

a)657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesinde belirtilen şartları taşımak.

b) Fakültelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği, elektrik mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik-elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretimden mezun olmak.

c)(b) bendinde belirtilenler dışında kalan dört yıllık eğitim veren fakültelerin mühendislik bölümlerinden,  eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin, fen-edebiyat, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, fizik ve matematik bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak (Bu kısımda belirtilen bölüm mezunları aylık brüt sözleşme ücret tavanının 2 katı ödenecek pozisyonlar için başvuruda bulunabilirler).

d) Bilgisayar çevre birimlerinin donanımı ve kurulan ağ yönetimi güvenliğine dair bilgi sahibi olmaları kaydıyla güncel programlama dillerinden en az iki tanesini bildiğini belgelemek.

e)Erkek adaylar için başvuru tarihleri itibariyle muvazzaf askerlik çağına gelmemiş olamak veya askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış, muaf, ertelemiş,veya yedek sınıfa geçirilmiş şartları bulunmaktadır.

Başvurular için: BAŞVURU EKRANI tıklayınız.


2022 OGM personel alımı kura çekimi ne zaman? OGM kura sonuçları isim listesi belli oldu mu?

İŞKUR 4 bin 253 lira-6 bin lira maaşla çalışacak 103 bin işçi alacak! 19 ve 51 yaş aralığında olmak yeterli!

İstanbul'da iş arayanlar dikkat! Kuruma 12 işçi alınacak


Geri Dön