29 / 04 / 2024

İş Bankası mobilden katılana 600 TL mutfak desteği veriyor! Başvurmak için yapılması gerekenler!

İş Bankası mobilden katılana 600 TL mutfak desteği veriyor! Başvurmak için yapılması gerekenler!

Vatandaşların yüzünü güldürecek yeni bir haber geldi. İşte o banka 600 TL’lik ufak desteği veriyor. 600 TL mutfak desteği verilecek. Bu destekten herkes yararlanabilecek. İşte tüm detaylar…



Alım gücünün düşmesi ile birlikte marketteki fiyatlar da yüzde yüzü geçen zamlara maruz kaldı. Marketler indirim ve kampanya duyuruları yayınlamaya başladı. Daha çok bankalardan gelen alışveriş kampanyaları Ramazan ayında dikkat çekiyor. Sadece bankamatik kartı kullanılarak yapılan standart alışverişlerde 600 maksipuan kazanılabilecek ve bu puanlar alışverişte kullanılabilecek.

 

600 TL değerinde Maksi puan verilecek

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte İş Bankası 600TL’lik maksipuan kampanyasını duyurdu. 600 TL maksipuan kazanılması adına tek yapılması gereken şey İŞ Cep uygulaması üzerinden kampanyaya katılmak. İş bankası bankamatik kartı olmayanlar iş bankasına iyi olur bu karta sahip olabilir.

İş Bankası kampanyadan faydalanmak isteyen vatandaşlar için detaylı açıklama yaptı. İş bankasının mobil uygulaması olan İŞ Cep’e giriş yapılarak kampanyalar bölümünden belirlenen kategori üzerine gelinerek katıl butonuna basıp kampanya üzerine katılım gerçekleştirilebilecek. Bu şekilde 30 Nisan 2023 tarihine kadar yapılacak tüm market harcamaları adına 600 maksipuan kazanılabilecek.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön