03 / 05 / 2024

İş Bankası'dan flaş açıklama! Sadece iki gün içinde...

İş Bankası'dan flaş açıklama! Sadece iki gün içinde...

İş Bankası, 2022'ye özel kampanyalarına devam ederken, flaş bir açıklama yaptı! Bundan faydalanmak için sadece iki gününüz kaldı. Peki, kampanya ayrıntıları neler? İşte detaylar...



KAMPANYAYA KATILMAK İÇİN BUNLARI YAPIN!

Maximum Mobil veya İşcep uygulamasında “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklamanız yeterlidir. Uygulamayı telefonunuza indirin. Katılımınızı kampanya dönemi içinde dilediğiniz zaman (alışverişinizden önce veya sonra) yapabilirsiniz. 

KAMPANYAYA DAHİL OLAN KARTLAR VE İŞLEMLER!

Maximum, Maximiles ve Privia markalı tüm bireysel kredi kartları ve Bankamatik kartlar. Kampanya www.istegelsin.com ve İsteGelsin mobil uygulamasında geçerlidir.

İş Bankası dan flaş açıklama! Sadece iki gün içinde...

KAMPANYAYA DAHİL OLMAYAN KARTLAR VE İŞLEMLER!

Ticari Kredi Kartları ve Aidatsız Kartlar ile yapılan işlemler, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum POS cihazından yapılmayan işlemler kampanyaya dâhil değildir. Pazarama.com ‘da yapacağınız market alışverişlerinde geçerli değildir.

İş Bankası dan flaş açıklama! Sadece iki gün içinde...

ÖDÜL KULLANIMI NASIL YAPILIR?

Kazanılan MaxiPuanlar 21 Aralık 2022 tarihinde en son kullandığınız kartınıza yüklenecektir. MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 31 Ocak 2023’dir. Kullanılmayan MaxiPuanlar 1 Şubat 2023 tarihinde geri alınacaktır. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil'e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Kampanya, kredi kartı bazında değil, müşteri bazındadır. Bir müşteri kampanyadan bir kere faydalanabilir ve en fazla 50 TL MaxiPuan kazanabilir. Kampanya diğer çek, indirim, avantaj ve promosyonlarla birleştirilemez. Kampanya dönemi içerisinde gerçekleştirilen alışverişlerin iptal edilmesi veya satın alınan ürünlerin iade edilmesi durumunda yüklenen MaxiPuanlar geri alınacaktır. 

İş Bankası dan flaş açıklama! Sadece iki gün içinde...

EK KOŞULLAR NELER?

Kampanyaya ilişkin Maximum Mobil barem gösterimleri bilgi amaçlı olup, iade ve iptal işlemlerini içermemektedir. Ödül MaxiPuan yüklenmesinde Bankamız kayıtları esas alınacaktır. İş Bankası ve İsteGelsin kampanyayı durdurma veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.

A101'e AirFryer, robot süpürge, elektrikli motosiklet geliyor! A101 kataloğu 15 Aralık 2022 fiyat listesi...
Altın 1.450 TL olacak diyen İslam Memiş'ten yeni açıklama! Yeni tahmini böyle açıkladı! Hemen bakın!
Twitter Türkiye'de de altın tik dönemi başladı! Mavi, gri ve sarı tikleri kim alıyor? İşte yeni rozetlerin anlamı!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön