17 / 06 / 2024

İş Bankası'nda hesabı olanlara 200 TL Amazon indirimi verilecek! İşte detaylar!

İş Bankası'nda hesabı olanlara 200 TL Amazon indirimi verilecek! İşte detaylar!

İnternet üzerinden yapılan ticaret, günümüzde dünya ekonomisinin önemli bir bölümünü kaplamaktadır. Amazon gibi büyük bir e-ticaret şirketi ise Türkiye pazarındaki etkisini her geçen gün artırmaktadır.



İş Bankası nda hesabı olanlara 200 TL Amazon indirimi verilecek! İşte detaylar!

İş Bankası Amazon kampanyası nedir ve nasıl kullanılır?

Müşteri memnuniyetini artırmak ve jest yapmak amacıyla bankalar çeşitli kampanyalar düzenliyorlar. Son kampanya duyurusu ise İş Bankası'ndan geldi. Banka, müşterilerinin Amazon alışverişlerinin bir kısmını karşılayacak.

İş Bankası, işCep ve Maximum Mobil uygulamaları aracılığıyla katılabileceğiniz bir kampanya düzenliyor. 1-31 Mart 2023 tarihleri arasında, Amazon'dan yapacağınız tek seferde veya farklı günlerde toplamda 1.000 TL tutarında alışveriş yapmanız durumunda, özel Maximum Kart ile 100 TL, toplamda ise 200 TL MaxiPuan kazanacaksınız.

Kampanyaya katılmak için İşCep mobil uygulamasını açmanız ve kampanyalar bölümünden "KATIL" butonuna tıklamanız gerekiyor. Kampanya kapsamında Maximum, MercedesCard, Maximiles, Maximum Pati Kart, İş’te Üniversiteli ve Maximum Genç Kredi Kartı geçerli olacak.

Kazandığınız MaxiPuanlar, 18 Nisan 2023 tarihinde hesaplarınıza yüklenecek ve son kullanım tarihi 31 Mayıs 2023 olarak belirlenmiştir. Her müşteri en çok 200 Türk lirası değerinde MaxiPuan kazanabilir.

Faturasını kapan soluğu PTT’de alıyor! Elektrik faturalarına devlet desteği geliyor. 

PTT ödemelerde hız kesmiyor! TC kimliğe göre 34 bin TL'yi kaçırma!

Elektrik faturasını ödemekte zorlanıyorsanız canınızı sıkmayın! Bu habere hemen bakın


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön