12 / 05 / 2024

İş Bankası'ndan borçları sıfırlamak için müthiş fırsat. Müşterileri acil baksın

İş Bankası'ndan borçları sıfırlamak için müthiş fırsat. Müşterileri acil baksın

Enflasyonun yükselmesiyle birlikte çok sayıda vatandaş da çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak adına bankalardan kredi çekmek zorunda kaldı. Vatandaşların borçlarını ödemesi adına İş Bankası'ndan da önemli bir adım geldi. İşte detaylar...



İş Bankası’nın borçları sıfırlamayı sağlayacak olan bu kredi kampanyasına başvuru yapmak da oldukça kolay. Ancak banka, bu krediyi vermek için belli şartlar koymuş durumda. Bu şartlardan birisi de kişinin kredi notu ile ilgili. Borç kapatma kredisinden faydalanmak isteyen kişilerin, kredi notunun belli bir seviye ve üstünden olması gerekiyor.

Öte yandan, bu kredi için bazen kefil de istenebiliyor. Gerekli şartları taşıyan kişiler ise borç kapatma kredisinden faydalanabiliyorlar. Başvuru için banka, bazı belgeler de isteyebiliyor. Bu belgeler arasında başvuru formu, kimlik kartı ve gelir durumu ile ilgili belge bulunuyor.

Borç kapatma kredisi için kişiler, İş Bankası’nın mobil bankacılığını kullanabilecekleri gibi, direkt şubelere de giderek işlemlerini yapabiliyorlar. Başvurusu onaylanan kişilerin, başka bankalara olan borçları İş Bankası tarafından ödeniyor ve kapatılıyor. Bu kişiler artık sadece İş Bankası’na borçlu oluyorlar ve bankanın belirlediği geri ödeme seçenekleri ile borçlarını İş Bankası’na ödeyerek kapatabiliyorlar.


Geri Dön