11 / 05 / 2024

İş Bankası'ndan borçları sıfırlamak için müthiş fırsat. Müşterileri acil baksın

İş Bankası'ndan borçları sıfırlamak için müthiş fırsat. Müşterileri acil baksın

Enflasyonun yükselmesiyle birlikte çok sayıda vatandaş da çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak adına bankalardan kredi çekmek zorunda kaldı. Vatandaşların borçlarını ödemesi adına İş Bankası'ndan da önemli bir adım geldi. İşte detaylar...



İş Bankası, farklı bankalara olan borçların tek çatı altında toplanmasını sağlayacak. Böylece banka borcu olanlar, yalnızca İş Bankası’na borçlanarak geri ödemelerini yapacaklar. Geri ödemeler için de çeşitli avantajlar sunan banka, borç transfer kredisi ile borçlu kişileri bir nebze olsun rahatlatacak.

Türkiye’nin önde gelen bankaları arasında öne çıkan isimlerden olan İş Bankası, şimdi de borç kapatma kredisi ile ön plana çıkıyor. Başka bankalara da borcu olan vatandaşların tüm borçlarını bir çatı altından birleştiren ve kolay ödeme seçenekleri sunan İş Bankası, borçlu vatandaşlara kolaylık sağlamayı amaçlıyor.

İş Bankası’nın borç kapatma kredisine başvuru yaparak, kişiler borçlarının hepsini bu bankanın çatısı altında toplayabilecekler. Banka, borçların geri ödemesi için ise 36 aya varan vade imkanı da sunuyor. Bu avantajlı fırsattan faydalanmak isteyen kişiler, borçlarını bu şekilde yapılandırabilir ve borç ödemede sağlanan bu kolaylıktan yararlanabilir.


Geri Dön