09 / 05 / 2024

İş Bankası'ndan emeklilere müjde: Hesaplara en az 12 bin TL hemen yatacak! İşte şartlar...

İş Bankası'ndan emeklilere müjde: Hesaplara en az 12 bin TL hemen yatacak! İşte şartlar...

İş Bankası emekli maaş promosyon kampanyasını güncelledi. Banka emekli müşterilerine 7.500 TL promosyon sağlayacağını açıkladı. İşte detaylar...



Temmuz ayın maaş zamlarının açıklanmasıyla birlikte bankaların promosyon yarışı yeniden alevlendi. Bilindiği üzere emekli maaşlarının yüzde 25 oranında zamlanmasıyla birlikte en düşük 7 bin 500 TL emekli maaşı alan bir emeklinin zamlı maaşı 9 bin 375 TL'ye yükselmişti.

Bu kapsamda müşteri çekmek isteyen bankalar emekli maaş promosyonlarını peş peşe güncelledi. Promosyon kampanyasını güncelleyen bankalardan biri de İş Bankası oldu. İş Bankası'nın emekli promosyonu en düşük 4.500 TL'den başlıyor. Şöyle ki en düşük 7.500 TL maaş alıyorsanız da İş Bankası'ndan Maaş+promosyon ile en az 12 bin TL ödeme alabilirsiniz. İşte İş Bankası emekli promosyonuna ilişkin tüm detaylar...

İş Bankası ndan emeklilere müjde: Hesaplara en az 12 bin TL hemen yatacak! İşte şartlar...

İŞ BANKASI EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU DETAYLARI

SGK emeklileri, emeklilik döneminde bankacılık işlemlerini kolay ve hızlı yapılan rahatlığını İş Bankası ayrıcalıkları ile yaşıyor. İşte İş Bankası'nın yaptığı açıklama: 

T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile yapılan anlaşma ile 1 Kasım 2022 - 30 Eylül 2023 tarihleri arasında geçerli kampanya çerçevesinde ilk emekli maaş ödemesi için İş Bankası'nı tercih eden veya mevcut emekli maaşını İş Bankası'na taşıyan SGK emeklileri (Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur) 7 bin 500 Türk Lirası'na varan promosyon ödemesinden yararlanabiliyor. Üstelik SGK emekli maaşını İş Bankası'na taşıyanlar, Maximum Kart ve ek kartları için ücret ödemiyor, pek çok ayrıcalık ve avantajdan da faydalanabiliyor.

İş Bankası ndan emeklilere müjde: Hesaplara en az 12 bin TL hemen yatacak! İşte şartlar...

Yurt geneline yaygın Şube ve Bankamatiklerimiz aracılığı ile emekli maaşına kolayca ulaşmak isteyen tüm emekliler, İnternet Şubesi'nden ve İşCep’ten emekli maaşlarını taşıyabilir, emekli promosyon başvurusunda bulunabilir ve tüm emekli maaş işlemlerini yapabilir veya en yakın İş Bankası şubesinden emekli maaşlarını kolayca taşıyabiliyorlar.

Emekli maaşını İş Bankası’na taşıyan SGK emeklilerine, 3 sene süre ile emekli maaşlarını İş Bankası aracılığıyla almayı taahhüt etmeleri ve promosyona esas emekli maaşının İş Bankası hesabına aktarılmasını takiben promosyon ödemesi hesaplarına yatırılıyor.

Promosyon tutarı, ödemelerine aracılık edilen tüm emekli maaşlarının 1 aya karşılık gelen tutarı (varsa haciz ve nafaka kesintisi düşülerek) üzerinden hesaplanarak ve 3 seneliğine peşin olarak tabloda gösterilen oranlarda ödeme yapılır.

İş Bankası ndan emeklilere müjde: Hesaplara en az 12 bin TL hemen yatacak! İşte şartlar...

Maaş Aralığı
Promosyon Tutarı
3.500 TL'ye (3.500 TL hariç) kadar olanlar    4.500 TL
3.500 TL - 7.500 TL (7.500 TL hariç) arasında olanlar    5.250 TL
7.500 TL - 10.000 TL (10.000 TL hariç) arasında olanlar    6.750 TL
10.000 TL ve daha fazla olanlar    7.500 TL

Tarım Kredi bu hafta indirimin dibine vurdu! Yeni fiyatlarla adeta meydan okuyor! Yumurta, peynir, soğan, süt, yoğurt...

Amerikalıların serveti 2023'ün 2. çeyreğinde rekor seviyeye ulaştı!

Tüp fiyatları birden bire fırladı! İşte 9 Eylül 2023 İpragaz, Aygaz, Bizimgaz tüp fiyatlarında son dakika!


Geri Dön