15 / 05 / 2024

İş GYO Mallmarine AVM'nin değeri ne kadar? İşte o rakam!

İş GYO Mallmarine AVM'nin değeri ne kadar? İşte o rakam!

İş GYO'ya ait Muğla ili, Marmaris ilçesi, Kemeraltı Mahallesi, 2 pafta 119 ada 24 parselde yer alan Mallmarine AVM'de yer alan 30 adet iş yerinin değeri belli oldu. İşte o rakam...



Mallmarine AVM, Muğla ili, Marmaris ilçesi, Kemeraltı Mahallesi, Uzunyalı Mevkii, 119 ada 24 parselde yer alıyor. Parselin alanı 1.116,33 metrekare olarak belirlendi. 6 katlı betonarme bina niteliğine sahip Mallmarine AVM'de 30 adet bağımsız bölüm yer alıyor. Söz konusu alışveriş merkezi bodrum + zemin + 3 normal kat + çatı katından ibaret olup 30 adet bağımsız bölümden oluşuyor.

Mallmarine AVM'ye ulaşım; Atatürk Caddesi üzerinden sağlanıyor. AVM, Atatürk Caddesi üzerinde, Marmaris Belediyesi ile Marmaris Orman Müdürlüğü arasında konumlanıyor. AVM'nin çevresinde Marmaris Polis Evi, Marmaris Anadolu Lisesi, 75.Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, halk plajı, otel ve apart oteller, cadde boyu bodrum katları daha çok hizmet sektörü ağırlıklı ticaret alanları, üst katları pansiyon, konut ya da ofis amaçlı kullanılan 4-5 katlı betonarme yapılar mevcut. 

İş GYO Mallmarine AVM nin değeri ne kadar? İşte o rakam!

Toplam inşaat alanı 6 bin 399 metrekare olarak belirlenen Mallmarine AVM, D-550 (Aydın-Muğla) Karayolu'na yaklaşık 29 kilometre, D-400 (Muğla-Marmaris) Karayolu'na yaklaşık 900 metre mesafede yükseliyor. 

Mallmarine AVM'nin toplam değeri 63 milyon 910 bin Türk Lirası, KDV dahil toplam değeri ise 75 mmilyon 295 bin 800 Türk Lirası olarak belirlendi. 

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması:
Muğla İli, Marmaris İlçesi, Kemeraltı Mahallesi,  119 Ada, 24 Parsel'e ilişkin değerleme raporu ekte yer almaktadır.

Değerleme raporu için tıklayın

İş GYO Çekmeköy arsalarının 2022 değeri ne kadar? İşte o rakam!

İş GYO Taksim Ofis Lamartine 2022 değeri belli oldu!

İş GYO Taksim Ofis Lamartine 2022 değeri belli oldu!

Marmara Park AVM'nin değeri resmen belli oldu! Marmara Park AVM'nin piyasa değerinde büyük şok! 


Geri Dön