22 / 05 / 2024

İş GYO Taksim Ofis Lamartine 2022 değeri belli oldu!

İş GYO Taksim Ofis Lamartine 2022 değeri belli oldu!

İş GYO Taksim Ofis Lamartine binasının 2022 değeri belli oldu. Peki Taksim Ofis Lamartine 2022 değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...



Kocatepe Mahallesi, Lamartin Caddesi Beyoğlu'nda konumlanan İş GYO Taksim Ofis Lamartine binasına ulaşım, ana cadde üzerinden geçen toplu taşıma araçları, taşınmaza bağlantısı olan metro hattı ve özel araçlar ile rahatlıkla sağlanabiliyor. Yakın çevresinde; Demirören AVM, The Marmara Otel, D-100 Karayolu, Boğaziçi Köprüsü bulunuyor. 

İş GYO Taksim Ofis Lamartine binasının net alanı 2 bin 624,87 metrekare; brüt alanı ise 3 bin 948,56 metrekare olarak belirlendi.

İş GYO Taksim Ofis Lamartine binasına ulaşmak için; bölgenin ana ulaşım için bölgenin ana ulaşım arterlerinden olan Abdülhak Hamit Caddesi üzerinde Cumhuriyet Caddesine ilerlerken Lamartin Sokağa doğru sağa girilmesi gerekiyor. Bina Lamartin Caddesi üzerinde yaklaşık 150 sonra sağ kolda konumlanıyor. 

İş GYO Taksim Ofis Lamartine binasının KDV hariç toplam piyasa değeri 373 milyon Türk Lirası, KDV dahil toplam değeri ise 440 milyon 140 bin Türk Lirası olarak belirlendi. 

Pazar yaklaşımı yöntemi sonucunda taşınmazlara aylık toplam 940 bin Türk Lirası kira değeri takdir edildi. 

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması:
İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Şehitmuhtar Mahallesi, 408 Ada   , 24 Parsel'e ilişkin değerleme raporu ekte yer almaktadır. 

Değerleme raporu için tıklayın

İş GYO Kartal Manzara Adalar'daki 38 adet bağımsız bölümün değeri açıklandı!

Marmara Park AVM'nin değeri resmen belli oldu! Marmara Park AVM'nin piyasa değerinde büyük şok! 

Koray GYO İstanbul-İstanbul 3. Etap için ruhsat alındı! 

 


Geri Dön