02 / 05 / 2024

İskenderun'da 41 gayrimenkul satılıyor!

İskenderun'da 41 gayrimenkul satılıyor!

İskenderun Belediye Başkanlığı tarafından bugün resmi gazetede yayınlanan ilana göre İskenderun Belediye Başkanlığı İskenderun'da 41 gayrimenkulü satıyor. Satışa çıkan 41 gayrimenkulün ihalesi 19 Aralık'ta yapılacak...



TAŞINMAZ MAL SATILACAKTIR

İskenderun Belediye Başkanlığından:

Mülkiyeti Belediyemize ait olan aşağıda adresleri ve muhammen bedelleri belirtilen taşınmazlar 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesi gereğince açık arttırma usulü ile 19.12.2013 Perşembe günü saat 14:30’da Belediye Encümen salonunda, ihale Komisyonu huzurunda satış ihalesine çıkarılacaktır.


İhaleye katılacak olanlar muhammen bedelin%3’ü oranında geçici teminatı Belediyemiz veznesine yatırmış ve ihale için istenilen belgeleri idareye ihale günü saat:12.00’den önce teslim etmiş olacaklardır. İhaleden doğacak tellâliye harcı, ilan bedeli, harçlar ve bilumum masraflar alıcıya aittir.

İhaleye Katılacak Olanlarda Aranan Şartlar;

1 - Nüfus Cüzdanı Sureti (tasdikli)

2 - İkametgâh İlmühaberi, Tebligat için Türkiye sınırları içinde adres gösterilmesi

3 - İsteklinin yabancı uyruklu olması halinde T.C sınırları içinde taşınmaz mal intisap edebileceğini gösterir Dış İşleri Bakanlığından alınmış belgeyi ibraz etmesi

4 - İhaleye katılacak isteklinin tüzel kişilik olması halinde; tüzel kişilik adına ihaleye katılacak gerçek kişinin tüzel kişilik adına ihaleye katılabileceğinin ve taşınmaz mal alabileceğini gösterir noter onaylı yetki belgesini(vekâletname) ve imza sürküsü, Ana tüzük (sözleşme), Türkiye Ticaret Sicil Gazetesinin tescil ilanı ile ilgili nüshası idareye teslim edilecektir.

İhale ile ilgili ayrıntılı bilgi ve şartname almak isteyenler belediyemiz Mali Hizmetler Müdürlüğü Kira Biriminden temin edebilirler.

İlgililere duyurulur.


İlanı görmek için tıklayın


9964/1-1



Geri Dön