27 / 09 / 2024

İŞKUR 26 ilde büro personeli alımı yapıyor! 125 kişilik kontenjan için hangi iller kaç kişi alacak?

İŞKUR 26 ilde büro personeli alımı yapıyor! 125 kişilik kontenjan için hangi iller kaç kişi alacak?

İş ve İşçi Bulma Kurumu (İŞKUR), kendi bünyesinde görevlendirilmek üzere 125 kişilik boş kadro ile sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Resmi Gazete'de 30 Nisan 2023 tarihi ile yayımlanan ilana göre, İŞKUR 26 şehirdeki taşra teşkilatına 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4/B fıkrası uya




İŞKUR 26 ilde büro personeli alımı yapıyor! 125 kişilik kontenjan için hangi iller kaç kişi alacak?

Başvuru yapacak adayların 2022 yılı KPSS Puanına sahip olmaları gerekmekte olup, ön lisans seviyesinde KPSSP93 puan türünden en az 70 puan almış olmak şartı aranmaktadır.

Şartları sağlayan kişiler için başvurular 22 Mayıs 2023 tarihine kadar yapılabilecek olup, başvuru yapacak adayların 18 yaşını tamamlamış olmaları ve 35 yaşından büyük olmamaları gerekmektedir.

Aranan özel nitelikler arasında ise Adalet, Bilgisayar Operatörlüğü, Bilgisayar Programcılığı, Bilgisayar Teknolojisi, Bilişim Güvenliği Teknolojisi, Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Büro Hizmetleri ve Yönetici Asistanlığı, Dış Ticaret, Halkla İlişkiler, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, İletişim ve Halkla İlişkiler, İnsan Kaynakları, İnsan Kaynakları Yönetimi, İşletme, İşletme Yönetimi, Maliye, Muhasebe, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, Sosyal Güvenlik ön lisans programlarından birinden mezun olmak gerekmektedir.

Başvuru işlemi nasıl yapılacak?

Alımlar, KPSS P93 puan türü esas alınarak gerçekleştirilecek ve herhangi bir mülakat yapılmayacak. Başvuruların ise sadece e-Devlet şifresi ile online olarak Mayıs ayı içerisinde yapılması gerekiyor.

İŞKUR 130 bin personel alımı başvuruları başladı! İŞKUR iş ilanlarına nasıl başvuru yapılır? Kayıt olun, hemen başvurun!

Karayolları Genel Müdürlüğü tam 3 bin işçi alacak! Hemen başvurun!

Hem kur hem de ÖTV zammı! Tarih verildi, otomobil almak artık hayal


Geri Dön