05 / 05 / 2024

İŞKUR duyurdu! 50 il için bekçi alımı başladı! En az lise mezunu! Hemen başvurun!

İŞKUR duyurdu! 50 il için bekçi alımı başladı! En az lise mezunu! Hemen başvurun!

Türkiye İş Kurumu bekçi alımı ile ilgili detayları paylaştı. 50 ili kapsayan alımda KPSS puan şartı ile en az lise mezunu bekçi alımı yapılacak. Hemen başvurun! İşte ayrıntılar...



İŞKUR 50 FARKLI ŞEHİRE BEKÇİ ALACAK!

Türkiye İş Kurumu tarafından yapılan bekçi alımı duyurusu ile 50 farklı şehirde alım yapılacağı açıklandı. Bu şehirler arasında İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyükşehirler de yer alıyor. Bekçi alımı için belirlenen şehirler arasında Konya, Aksaray, Mersin, Hatay, Aydın, Kastamonu, Edirne, Çorum, Şanlıurfa, Afyonkarahisar, Antalya, Çanakkale, Antep, Manisa, Sakarya, Balıkesir, Kırklareli, Zonguldak, Bursa, Kayseri, Gaziantep, Kocaeli ve Eskişehir bulunuyor.

Peki İşkur bekçi alımı başvuruları ne zaman ve nereden yapılacak? İşkur bekçi alımı başvuruları ne zaman başlıyor? Başvuru şartları neler? Kimler başvuru yapabilir?


İŞKUR BEKÇİ ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Bekçi alımı için başvurular Türkiye İş Kurumu'nun şubelerinden veya resmi internet sitesinden yapılabilecek. Adayların başvuru sırasında istenen belgeleri eksiksiz ve doğru şekilde sunmaları gerekiyor.

Başvuru yapan adayların gerekli şartları sağlaması durumunda, alım sürecinde değerlendirilmeye hak kazanacaklar.

Bekçi alımları başladı! İlkokul mezunları hemen başvursun! Alımlar İŞKUR üzerinden yapılacak! İşte şartlar!

2023 bekçilik başvuru sonuç sorgulama! Bekçilik başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

 


Geri Dön