29 / 04 / 2024

İŞKUR duyurdu! Kamu kurumunda çalışacak daimi personel alınacak

İŞKUR duyurdu! Kamu kurumunda çalışacak daimi personel alınacak

Kamu kurumları tarafından düzenli olarak personel alımları yapılmaya devam ediyor. Bu kapsamda, İŞKUR üzerinden belirtilen bir personel alım ilanın detaylarına göre kamu kurumunda 07.30 – 17.00 saatleri arasında daimi çalışmak isteyenler için başvuruların başladığı açıklandı. İşte Haberin detayları.



İŞKUR Kurum Dışı Kamu İşçi Alım sekmesi üzerinden yayımlanan personel alım ilanının detaylarına göre Hamidiye Kaynak Suları personel alımı yapılacağını belirtti. Buna göre, 20 Kasım 2023'te başlayan başvurular 31 Aralık 2023 tarihine kadar devam edecek. 3-5 yıl deneyim şartının arandığı personel alımında çalışma şartları, başvuru bilgileri, başvuru şartları ve hazırlanması gereken evraklar da kaydedildi.

BAŞVURU BİLGİLERİ

usakgundem.com'da yer alan habere göre; Başvuruda bulunacak adaylar için başvuruların 20 Kasım 2023 – 31 Aralık 2023 tarihleri arasından Kariyer İBB üzerinden alınacağı belirtildi. Satış uzmanı kadrosu için yapılacak alımlarda adayların başvurularını online olarak iletmesi gerekiyor. Çalışma saatinin günlük 7,5 saat olacağı ifade edilirken, mesai saatleri 07.30 – 17.30 olarak belirtildi.

BAŞVURU ŞARTLARI

 - Başvuruda bulunmak ve işi almak isteyen adayların aşağıdaki şartları taşımış olması gerekiyor. İşte Hamidiye Su personel alım şartları:

- Adayların, MS Office programlarına hakim olması.

- Başvuruda bulunan adayların, yazılı ve sözlü yabancı dil kullanmak.

- Bayilerin maliyet, karlılık ve verimlilik analizlerini yapmak.

- Adayların günlük, haftalık ve aylık satış planlamasını yaparak sahada uygulamak, raporlamaları yapmak.

- Firma büyüme hedefleri ile paralel olarak açıklanmış bayi ve bölge büyümelerini planlamak, bayi ziyaretlerini yapmak.

- Adayların bu süreçte, bölge bayi yapılanmalarını gerçekleştirmesi ve yeni bayilikler oluşturması yada mevcut bayilerin kurum ile iletişimin etkin yönetimini yapması.

İŞKUR duyurdu! Kamu kurumunda çalışacak daimi personel alınacak

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

Belirtilen iş için başvuruda bulunmak isteyen adayların yukarıda kaydedilen şartları yerine getirmesi halinde hazırlaması istenen belgeler şöyle belirtilmiştir, “İBB Kariyer sitesi sayfasından CV oluşturmak ve ilgili pozisyona ait başvuru yapılması gerekmektedir. Bu süreç kapsamında ilgili pozisyonlar için açık bir ilan bulunmuyorsa şayet “Genel Başvuru kısmına başvurular yapabilir” açıklaması iletildi. Buna göre adayların başvurularını en geç yıl sonuna kadar tamamlayabileceği bildirildi.

İŞKUR açıkladı! İnşaat bünyesinde işçi alımı yapılacak...

İŞKUR peş peşe açıkladı! En az ilkokul mezunu 5.626 temizlik görevlisi alımı yapılacak!

İŞKUR açıkladı! Belediyede vardiyalı çalışabilecek personel alımı yapılacak...

İŞKUR açıkladı! 18-50 yaş arası personel alımı yapılacak...


Geri Dön