28 / 04 / 2024

İŞKUR'dan KPSS'siz personel alımı başladı l! Tam 32 şehirde personel alımları yapılacak, işte kadrolar

İŞKUR'dan KPSS'siz personel alımı başladı l! Tam 32 şehirde personel alımları yapılacak, işte kadrolar

İŞKUR KPSS şartı olmadan personel alımı duyurusu yaptı. Herhangi bir sınav şartı olmadan işe girebilecekler. 9.995 TL maaş ile işe başlayacağı duyurusu büyük ses getirdi. İşte detaylar…



İŞKUR yeni ilanlarını yayınlamaya başladı. Personel, işçi, memur gibi birçok alanda alımlar başladı. 3.238 temizlik görevlisi alımı olmak üzere, güvenlik görevlisi, sekreter, danışma personeli, zabıta, bekçi ve birçok alanda alım yapılacağı duyurusu yapıldı. 81 il üzerinden başvuru yapılabileceği de açıklandı. Başvuru şartlarını taşımanız takdirde en az 8.500 TL maaşla işe başlama imkanı sunuyor. 

İŞKUR dan KPSS siz personel alımı başladı l! Tam 32 şehirde personel alımları yapılacak, işte kadrolar

İŞKUR üzerinden iş imkanı

İş arayışı olanlar, kariyer planlaması yapan vatandaşlar için yeni ilanlar yayınlamaya başlayan İŞKUR, yeni yapmış olduğu iş ilanlarıyla gündem de büyük bir ses getirmeyi başarmış oldu. Kadın ve erkek üzerine yüzlerce personel alımı ilanı yayınlandı. İlkokul mezunları, lise mezunları ve lisans için ayrı ayrı ilanlar bulunuyor. İŞKUR uygulaması veya resmi internet sitesi üzerinden tüm alımları inceleyerek size uygun olan ilana kolaylıkla başvuru yapabilirsiniz. Telefon üzerinden yapmak istemiyor iseniz, İŞKUR binasına giderek başvurularını kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. 81 il üzerinden de başvuru yapma şansınız bulunuyor. İŞKUR ilanlarına başvuru yapabilmek için İŞKUR kaydınızın olması gerekmektedir. İŞKUR binasına giderek kolaylıkla şifre oluşturabilirsiniz. 


Geri Dön