21 / 05 / 2024

 İŞKUR'dan yeni işçi alımı ilanı! İBB İGDAŞ personel alımı yapacak! İŞKUR’dan yeni müjde!

 İŞKUR'dan yeni işçi alımı ilanı! İBB İGDAŞ personel alımı yapacak! İŞKUR’dan yeni müjde!

İBB İGDAŞ 20 mühendis ve 50 teknik personel olmak üzere toplam 70 personel alımı yapacağını duyurdu. İGDAŞ, iş başvuruların başladığını ve 31 Ocak 2023 tarihinde sona ereceğini belirtti.



İŞTE ARARAN ŞARTLAR

İGDAŞ’ın personel alımına ilişkin duyurduğu ilana başvuru yapmak isteyen kişilerin tercihen kadın olmaları, 30 yaşını aşmamış olmaları, erkek adayların askerlik hizmetini tamamlamış olmaları ve temel ofis programlarını iyi derecede kullanabiliyor olmaları gibi şartların göz önüne alınacağı bildirildi.

 İŞKUR dan yeni işçi alımı ilanı! İBB İGDAŞ personel alımı yapacak! İŞKUR’dan yeni müjde!

İGDAŞ NEDİR, İGDAŞ’IN AÇILIMI NEDİR?

Pek çok insanın merak ettiği konulardan birisi olan İGDAŞ açılımı, uzun bir süreden beri İstanbul'da doğalgaz dağıtım hizmeti veren kurum hakkında bilgi edinmek isteyen insanlar tarafından araştırılıyor. İGDAŞ kimin sorusu ile de kurumun özel olup olmadığına ilişkin bilgi almak isteyen insanların araştırdığı hususlardan birisi oluyor. İşte, İGDAŞ açılımı ve İGDAŞ kimin sorularının cevabı aşağıda.

İGDAŞ'ın açılımı İstanbul Gaz Dağıtım Sanayii ve Ticaret Anonim Şirketi’dir.

İGDAŞ kimin sorusunun yanıtını bulabilmek için kurumun ortaklık yapısına göz atmak gerekiyor. İGDAŞ ortaklık yapısına göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı yüzde 94,46 ile en büyük ortak konumunda yer alıyor. İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri (İETT) Genel Müdürlüğü’nün yüzde 5,46 oranında payı bulunan bu kurumda, yüzde 0,03 ile Hamidiye Kaynak Suları, yüzde 0,03 ile İstanbul İmar İnşaat ve yüzde 0,02 ile İstanbul Ulaşım Haberleşme’nin payı bulunuyor. 

İGDAŞ’ın personel alımına ilişkin detaylara bu bağlantıya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

İŞKUR’dan yeni işçi alımı ilanı! 18-45 yaş arası herkes başvurabilir! Acele eden işi kapacak!

İŞKUR’dan işsiz gençlere müjde üstüne müjde! Resmen açıklandı! 81 ilde sağlık personeli ve memur alımı yapılacak!

İŞKUR’dan işsizlere son dakika müjdesi! TYP ile okullara personel alımı yapılacak! İlkokul mezunu olmanız yeterli!


Geri Dön