30 / 04 / 2024

İslam Memiş acil kodu ile uyardı! Kimse bu fırsatı kaçırmasın!

İslam Memiş acil kodu ile uyardı! Kimse bu fırsatı kaçırmasın!

Piyasa uzmanı islam Memiş, 2023 yılının gümüş yılı olacağını belirten uzman isim ONS gümüş altın fiyatlarının 25, 32 ve 40 dolar seviyelerinde hareket edeceğini belirtti.



Altın, kimyasal sembolü "Au" olan ve atom numarası 79 olan bir elementtir. Yumuşak, dövülebilir, şekillendirilebilir, parlak sarı bir metaldir. Altın, tarih boyunca para, mücevherat ve sanat eserleri yapımında kullanılmıştır.

GÜMÜŞ FİYATLARI DURMAK BİLMİYOR

Ülkemizde devamlı  gündeme gelen altın ve gümüş ücretlerinde dalgalanmalar yaşanıyor. Ünlü ekonomistler aracılığı ile gelen açıklamalar ile beraber yatırımcı vatandaşlar ile fikir alışverişi yapılıyor. Mart ayı ile beraber düşüşe geçen altın ücretleri kosunda endişelenen yatırımcılar gümüş yatırımına ağırlık verdi.

İslam Memiş acil kodu ile uyardı! Kimse bu fırsatı kaçırmasın!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş 2023 senesi için "Gümüş sene" açıklamasında bulunmuştu. 2023 senesinin 2022 senesine göre daha belirsiz olacağı vurgusu yapan uzman isim yatırımı sadece altına yapmak yerine gümüş yatırımına da dikkat edilmesi gerektiğine vurgu yaptı. 2022 senesi ile beraber gram altın ücretinin yüzde 43 kazandırdığını söyleyen İslam Memiş, gümüş gramının ise yüzde 45 değerinde kazandırdığını hatırlattı.

Gümüş ücretleri bu sene itibariyle daha çok getirisi olacağına inanılıyor. İslam Memiş'in dilinden düşmeyen gram gümüşün en iyi yatırım araçlarından birisi olacağına vurgu yapıldı. Gram altın ücretlerindeki pişmanlığı önlemek sebebiyle gümüşe yatırım yapılması öneriliyor.

 


Geri Dön