23 / 07 / 2024

İslam Memiş bu rakamları ilk kez söyledi! Altın almayan bin pişman olacak!

İslam Memiş bu rakamları ilk kez söyledi! Altın almayan bin pişman olacak!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarında meydana gelen dalgalanmalar ile ilgili yeni değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar!




ALTIN FİYATI BEKLENTİNİN ÜZERİNDE ARTABİLİR!

Youtube üzerinden yeni video paylaşan ünlü ekonomist İslam Memiş altın değerlendirmesinde bulundu. Son zamanlarda altın fiyatlarında yaşanan ani düşüş ve yükselişler hakkında açıklamalarda bulunup, ons altın fiyatının 13 ayın zirvesine yerleştiğini belirtti.

2028 dolar seviyesine kadar çıkan ons altın fiyatları için 2 bin 350 dolar seviyesini beklemeye sürdüreceğini kaydetti. Açıklamanın devamında ise 2 bin 350 dolar seviyesinin de üzerinde ataklar görebileceğinin dile getirdi.

Yaz aylarını gösteren İslam Memiş, en kötü olasılıkla bu sene için 2 bin 350 doların kaçınılmaz rakamlar olduğunu göreceğimizi iddia etti. Alım fırsatlarına dair açıklamalar yaptı. Uzman isim her düşüşün bir alım fırsatına döndüğünü söyledi.

ALIM FIRSATINI KAÇIRMAYIN!

Ons altın fiyatında 1960 ile 1930 doların destek olduğunun altını çizen Memiş, yükselişlerin sağlıksız olduğunu söyledi. Altın fiyatlarında son 2 haftadır devam eden yükselişin yukarı yönlü olduğunu bu yükselişlerin sağlıksız yükselişler olduğunun altını çizerek, düzenlemeye ihtiyacı olduğunu da duyurdu.

İlk kez altın alan veyahut altın almayı unutmuş olan kişilere ise uyarıların dikkate alınmaması gerektiğini açıklayarak sürü psikolojisiyle fiyatlar yükseldiği zaman bende alsaydım diye konuşan yatırımcılara ise kinaye ile "çok biliyorsunuz" sözleri ile yanıt verdi.

ELİNDE ALTINI OLAN AMAN DİKKAT!

Ons altın fiyatının sene içinde 2 bin 350 dolara kadar yükselebileceğinin kaydederek, uzman isim bu halde gram altının 1.500 TL'den daha yukarında işlem görecek diye konuştu.

Ons altının 2 bin 350 dolar seviyelerine yükselmesi ile gram altın fiyatlarının 1.600 TL ile 1.700 TL seviyelerine kadar çıkabileceğini düşünüyor. Elinde altını olan yatırımcıların satmaması konusunda sert uyarısını yaptı. Altınlarını satanların yerine koyamayacağını ve zarar edeceğini açıkladı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön