27 / 07 / 2024

İslam Memiş dolar için bu kez saat verdi!

İslam Memiş dolar için bu kez saat verdi!

İslam Memiş, FED'in faiz kararı ve Türkiye'deki enflasyon verilerine dikkat çekerek piyasalarda yaşanabilecek dalgalanmalara dair dikkat çene bir yorum yaptı ve gün ve saat vererek yatırımcıları uyardı.


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


Rusya, AB ve ABD üçgeninden gelecek haber akışları, tarım emtia fiyatlarını yükseliş yönünde desteklemesini bekliyorum. Tarım emtiaları, yıl sonuna kadar yeni rekorlarını test edebilir" dedi.

Perşembe günü de TÜİK'in enflasyon verisi açıklayacağını belirten Memiş, "Ekim ayı enflasyon verisinin yüzde 84 civarında açıklanması bekleniyor" ifadelerini kullandı. Memiş, faiz indirimlerini kuru yükselttiğini, bunun da enflasyonu artırmış olabileceğini vurguladı.

İslam Memiş dolar için bu kez saat verdi!

EDİTÖR NOTU: Bu haber 31 Ekim 2022 tarihinde saat 18.07'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.60 Türk Lirası, euro 18,40 Türk Lirası, altının gramı ise 981 Türk Lirası değerinde.

İslam Memiş'ten altın bozduracaklara çok önemli uyarı!

İşte Nebati'nin düşük enflasyon için açıkladığı tarih!

Selçuk Geçer asgari ücrette beklediği rakamı açıkladı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön