02 / 05 / 2024

İslam Memiş, doların kıracağı rekoru açıkladı! Tarih paylaştı!

İslam Memiş, doların kıracağı rekoru açıkladı! Tarih paylaştı!

Altın ve dolar hakkındaki analizleri ile sık sık gündeme gelen altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, 2023 yılında dolar kuru için yeni zirveler öngördüğünü açıkladı.



Sosyal medya üzerinden yaptığı yorumlar ve yayınladığı videolarla sık sık gündemde yer alan ünlü ekonomist İslam Memiş, gram altına yatırım yapacak olan kişileri şimdiden uyardı. Son dönemde küresel piyasalarda yaşanan hareketliliğe dikkat çeken İslam Memiş, fiyatlardaki Yükseliş Hareketi hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

İslam Memiş, doların kıracağı rekoru açıkladı! Tarih paylaştı!

Türkiye'de gram Altına yatırım yapacak olan kişilerin dikkatli olması gerektiğinin altını çizen İslam Memiş, YouTube kanalından yaptığı açıklama ile tüm gözleri yine üzerinde toplamayı başardı.

İşte İslam Memiş'in gram altınla ilgili yorumu;

Yaptığı açıklamaların bir yatırım tavsiyesi olmadığının altını çizen İslam Memiş, yayınladığı videoda gram altın tahminlerini açıkladı.

Gram altın fiyatı için 2023 yılında sık sık rekor cümlesinin duyulacağını ifade eden Memiş, 1.250, 1.280, 1.350, 1.450, 1.550, 1.600 TL rakamlarını yıl boyunca görülebileceğini söyledi

AMERİKA VERİLERİNE DİKKAT EDİN

Altına yatırım yapacak kişileri yaran İslam Memiş, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki enflasyon verilerinin takip edilmesi gerektiğinin altını çizdi. Memiş, “Yüzde 6 buçuk civarında enflasyon rakamı bekliyoruz. Sürpriz yok. Bir önceki enflasyon 7,1 seviyesindeydi. Enflasyon rakamlarının gerilemesiyle birlikte emtia fiyatlarındaki hızlanma da ciddi anlamda hızlandı.” açıklamalarında bulundu.


Piyasada ons altın fiyatlarının yıl içerisinde 2450 dolar seviyelerinde yer alabileceğini ifade eden Memiş, 2023 yılında her gün, her ay altın piyasalarında yeni rekorların görülebileceğini aktardı. İslam Memiş, altında görülen yükseliş için “Gardınızı alın” uyarısında bulundu.

ALTIN FİYATLARI REKORA KOŞUYOR

Türkiye'de yatırım yapacak kişilerin özellikle altını tercih ettiğini dile getiren Memiş, 2023 yılı verileri hakkında açıklama yaptı. Gram altın fiyatındaki değişimlere vurgu yapan Memiş, Kısa vadeli geri çekilmenin mümkün olduğunun altını çizerek dikkatli olun uyarısında bulundu. Ons altın fiyatının 1850 dolar destek seviyesinde yer alabileceğini belirten Memiş, direnç seviyesine dikkat edilmesi gerektiğini vurguladı. Elinde altın bulunan kişilerin yükseldiği için satma girişimi içerisine girmemesi gerektiğini ifade eden İslam Memiş, yeni rekorların yaşanabileceğini aktardı.

EDİTÖR NOTU: Bu haber 17 Ocak 2023 tarihinde saat 18.30'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.80 Türk Lirası, Euro 20,31 Türk Lirası, altının gramı ise bin 160 Türk Lirası değerinde.

Benzine bir zam daha! İşte akaryakıtta yeni fiyatlar!

Zamlardan sonra emekliye bir müjde daha! 50 bin TL!

İslam Memiş gram altının 2000 lira olacağı tarihi açıkladı!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön