14 / 05 / 2024

İslam Memiş gram altından müjde bekleyenlere tarih verdi!

İslam Memiş gram altından müjde bekleyenlere tarih verdi!

Gram altını bilen adam İslam Memiş, yatırımcıları heyecanlandıracak paylaşımlarda bulundu ve tarih verdi.



Altın fiyatı son iki günde çok hızlı bir şekilde artarak bin 30 TL bandını aştı ve bugün tekrar bin 20 TL'ye geriledi.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş altın fiyatlarındaki hareketliliğin altını çizerek gram altın için tarih paylaştı ve rekor beklentisini dile getirdi.

Peki, yıl sonu gram altın fiyatı ne olur? Gram altın alınır mı satılır mı? Altın fiyatlarında yükseliş kalıcı olur mu? Tüm bu sorulara cevap İslam Memiş’ten geldi…

İslam Memiş gram altından müjde bekleyenlere tarih verdi!

ALTIN FİYATLARI DAHA YÜKSELİŞİNE BAŞLAMADI

Altın fiyatları için uzmanlar tek tek uyarılarını sürdürürken gram altın fiyatı için gelmesini beklenen rekor yükseliş için de tahminler geliyor. Altın fiyatları bilindiği üzere geçen haftayı düşüşle kapatmıştı. Resmi piyasa açılışı sonrası altın fiyatları yeniden hızla yükselerek dikkatleri üzerine çekti. Altın yorumu İslam Memiş, “Altın ve gümüş fiyatlarında sadece dolar endeksinin (dxy) gerilemesinin yükselişini gördük. Hiçbir sorun daha satın alınmadı. Yani, altın ve gümüş fiyatları daha yükselişine başlamadı.” dedi.

GRAM ALTIN FİYATLARINDA İLK REKOR O TARİHTE GELECEK

Gram altın fiyatları için yeni tahmin ve uyarılarını südüren Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, “Altın ve gümüş fiyatlarında yaşanan hızlı yükselişler sadece tepki yükselişiydi. Asıl problemleri satın almadı. Kısa vadede kâr satışları gelecektir, gelmeli de. Ancak Ekim’de başlayan yükselişin ilk rekorunu Kasım’ın ortasında göreceğiz. Ekim başlangıç, Kasım hasat zamanı.” değerlendirmesinde bulundu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön