29 / 06 / 2024

İslam Memiş 'iddiayı kaybettim' dedi, altında düşüş için tarih verdi!

İslam Memiş 'iddiayı kaybettim' dedi, altında düşüş için tarih verdi!

Gram altın 1000 liranın altına düşmez" diyen altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten 'kaybettim' açıklaması geldi.



Tahminin yanlış çıkmasından sonra yeni bir video paylaşan Memiş şunları söyledi: "Altın fiyatlarında, gümüş fiyatlarında yaşanan sert çakılış neyin habercisi? Öngörümde bir değişiklik var mı? Düşüşler ne kadar sürebilir? Hepsinin cevabını vermeye çalışacağım." 

En son videomuzda bir iddiam vardı, eylül itibarıyla gram altın alamayacaksınız demiştim. İlk iki iddiayı ben kazanmıştım ama 3. iddiayı kaybetmiş oldum. Gram altın ekranlarda 973 olsa da serbest piyasalarda 998 lira seviyesinden işlem gerçekleştirmeye devam ediyor.

İslam Memiş iddiayı kaybettim dedi, altında düşüş için tarih verdi!

Pazartesi ve salı günü yukarı yönlü hareketler vardı. Ne zamanki ABD enflasyonu açıklandı, beklenenden yüksek geldi, rüzgar tersine döndü. 4 günde rüzgarın tamamen tersine döndüğünü görmüş olduk. Enflasyon yüzde 8.3 olarak açıklandı. Beklenti 8.1 idi. Türkiye'de ve birçok ülkede enflasyon rakamları yükselmeye devam ederken enflasyonla mücadele de zorlaşıyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön