15 / 05 / 2024

İslam Memiş son kez uyardı! Yılbaşından önce mutlaka yapın!

İslam Memiş son kez uyardı! Yılbaşından önce mutlaka yapın!

Altın tahminleri ile sık sık gündemde yer alan İslam Memiş bu kez de çiftçileri uyardı. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, çiftçilerin ÇKS sistemine kayıt olması gerektiğini vurguladı. İşte İslam Memiş'ten günün değerlendirmeleri...



ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLACAK?

Altının ons fiyatı 1705 ile 1.815 dolar aralığında değişiklik gösteriyor. Pozitif bir görünüm olduğunu belirten Memiş, yukarıda 1.815 TL'ye kadar Yükseliş olabileceğini aktardı. İslam Memiş, gram altının 1054 ile 1056 arasında yatay bir seyir halinde olduğunu aktardı

Gümüş fiyatları hakkında da değerlendirmelerde bulunan İslam Memiş ons fiyatını pozitif bir seyir halinde olduğunu belirterek 21.15 dolar seviyesinde olduğunu söyledi. Gümüş için direnç seviyesinin 22.50 olduğunu belirten İslam Memiş, gram altın fiyatının da 13 TL seviyesinin üzerinde olduğunu aktardı.

PİYASALARDA SAKİNLİK DEVAM EDİYOR

İslam Memiş son kez uyardı! Yılbaşından önce mutlaka yapın!

Kripto para borsası hakkında da açıklamalarda bulunan İslam Memiş yatay seyrin devam ettiğini söyledi. Yüzde1 civarında bir değer artışı olduğunu aktaran İslam Memiş, dolar endeksinin 106 seviyesinde olduğunu vurguladı. Düşüş ve baskılanma alırım bir süre daha devam edebileceğini söyle ya İslam Memiş 104 seviyesinde test edilebileceğini aktardı. Piyasalardaki baskılanma emtialarının kripto para borsasının pozitif etkileyeceğini belirten İslam Memiş, bu hafta piyasalarda herhangi bir gelişme olmayacağının altını çizdi.

EDİTÖR NOTU: Bu haber 23 Aralık 2022 tarihinde saat 20.19'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.64 Türk Lirası, euro 19,78 Türk Lirası, altının gramı ise bin 71 Türk Lirası değerinde.

Erdoğan da teyit etti! Asgari ücrete bir zam daha gelebilir!

Akaryakıtta güzel haberler kısa sürdü! Benzine zam geliyor

Altın kahini İslam Memiş'ten asgari ücret sonrası ilk yorum! Asgari tahmini tuttu mu?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön