29 / 04 / 2024

İslam Memiş "Son tren" diyerek uyardı! Altın ve gümüşte yeni tahmin

İslam Memiş

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altın ve gram gümüş için dikkat çeken uyarılarda bulunarak “son tren” değerlendirmesi yaptı. İşte tüm detaylar...



Kişisel hesabından paylaştığı videoda açıklamalarının yatırım tavsiyesi olmadığının altını çizen İslam Memiş, gram altında beklentisi olan zirve rakamlarını açıkladı. Memiş'in “Bu son tren” sözleri dikkat topladı.

Gümüş için "2023 onun yılı" diyen Memiş, gram gümüşteki zirve beklentisini de ifade etti. İslam Memiş gram altın ve gümüş için açıklanan ABD'deki enflasyon verisini de hatırlatarak, "Yatırımcı dikkat etmeli" deyip uyarılar yaptı.

BORSA VE DOLAR
"Altın ve gümüş alım fırsatı verecek mi?" başlıklı videosunda İslam Memiş'in değerlendirmeleri şöyle:

- "Piyasalar için önemli bir gün. Altın ve gümüş fiyatları nasıl etkilenebilir. Borsada düşüşler sürecek mi, borsa yatırımcısı ne yapmalı? Bu gibi soruların cevabını vermeye çalışacağım. Borsa İstanbul yüzde 5.19'luk düşüşle günü tamamladı."

- "Borsa tarafındaki beklentimi biliyorsunuz. Dolar TL kuru ekranlarda 18.78 seviyesinde. 18.96'ya kadar serbest piyasada fiyatlama var. Euro TL serbest piyasada 20.35-42 aralığında. Euro dolar paritesinde beklentimiz karşılanıyor. Pozitif görünüm sürüyor."


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön