17 / 07 / 2024

İslam Memiş'in gram altın beklentisi yatırımcıları heyecanlandırdı!

İslam Memiş'in gram altın beklentisi yatırımcıları heyecanlandırdı!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yatırım araçlarından altın ve gümüşteki pozitif ayrışma olacağını söyledi.


Döviz ve altında al-sat kolaylığı!


Beklentim pozitif

Memiş, IMF’nin ve diğer ülkelerin tepkilerinden dolayı Fed’in Kasım ayında 50 baz puanlık bir faiz artırımına gitmesini beklediğini söyledi. Ekim ayına ilişkin piyasaları değerlendiren Memiş, “Emtia fiyatlarının pozitif ayrışma ihtimalini daha yüksek görüyorum. Altın ve gümüş tarafındaki beklentim pozitif yönde. Yükselişin başladığını görüyorum. Rusya-Ukrayna gerginliğinin farklı tarafa yükseldiğini göreceğiz. Putin köşeye sıkıştı, agresifleşti. Füze fırlatmasını bekliyorlar, çatışmanın devam etmesini bekliyorlar. ABD tarafında bir ara seçimler var, dikkatleri Rusya-Ukrayna tarafına çekmeye çalışıyorlar” ifadelerini kullandı.

İslam Memiş in gram altın beklentisi yatırımcıları heyecanlandırdı!

Resetleme süreci başladı

Avrupa’da enerji ve gıda tarafında ciddi sıkıntılar olduğuna dikkat çeken Memiş, "Finansal sistemlerde resetleme süreci başladı. Bunu enerji krizi, jeopolitik risklerle, manipülasyonlarla yapacaklar. 2022 yılı her şeyi denediğimiz bir yıl oldu. Olumsuz şeyleri sayabildiğiniz kadar sayabilirsiniz. Dolar güçlü ve diğer para birimlerine diz çöküyor. Dünya iyiye gitmiyor. Finansal sistemler tıkandı, bunu uzatmaya çalışıyorlar.”

Gelecek yıl nakit paraya sahip çıkmanın değerinin daha fazla anlaşılacağını kaydeden İslam Memiş, “2023’te varlıklarınızı koruyun” uyarısında bulundu.

EDİTÖR NOTU: Bu haber 12 Ekim 2022 tarihinde saat 18.23'te yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.58 Türk Lirası, euro 18,01 Türk Lirası, altının gramı ise 997 Türk Lirası değerinde.

İslam Memiş gram altın için müjdeyi verdi, tarih paylaştı!

AKP'den asgari ücretle ilgili yeni açıklama!

Selçuk Geçer doların 40 TL olacağı tarihi açıkladı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön