03 / 05 / 2024

İslam Memiş'ten altın alımı için 'Millet İttifakı' uyarısı! Bakmayan kaybeder

İslam Memiş'ten altın alımı için 'Millet İttifakı' uyarısı! Bakmayan kaybeder

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın ve dolar konusunda önemli tahminler yaptı. Memiş, Millet İttifakı'nın adayının henüz açıklanmadığını ve alım yapmak için beklemede kalınması gerektiğini ifade etti. İşte tüm ayrıntılar...



PİYASALARDA DALGALANMALAR DEVAM EDİYOR
İslam Memiş, “Kaygan bir zeminde olduğumuzu bilmemiz gerekiyor. Dalgalanmalar önümüzdeki haftalara devam edebilir. İkinci tur dalgalanmalarda bir düşüş trendine girilebilir. Buna da hazırlıklı olmak gerekiyor” ifadelerini kullanarak “Bu ikinci tur dalgalanmalar ve düşüş trendinin sebebi ise millet ittifakının Cumhurbaşkanı adayı ile alakası piyasaların bir fiyatlama yapmaması. Eğer millet ittifakı adayı bir aday açıklarsa o zaman yeni bir fiyatlanma içinde olunacak. Piyasalara hâkim olmak ve bu beklentiyi mutlaka göz önünde bulundurmak lazım” dedi. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön