15 / 05 / 2024

İslam Memiş'ten altın satmayın uyarısı! Altın bu ayda bakın ne olacak?

İslam Memiş'ten altın satmayın uyarısı! Altın bu ayda bakın ne olacak?

Altın fiyatlarının artmasıyla birlikte vatandaşlar altın bozdurmaya başladı. Ancak İslam Memiş’ten uyarı gecikmedi. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı olan İslam Memiş, yaptığı başarılı tahminler sayesinde altına yatırım yapan vatandaşlar arasında oldukça popüler bir yere sahip.



Altın fiyatları ne kadar artacak

Yatırımcılar ve altın biriktiren vatandaşlar “peki altın fiyatları en fazla ne kadar olacak” sorusunun cevabını aramaya başladı. Açıklanacak olan FED faiz kararı le altın fiyatlarının da duruma göre etkileneceği söyleniyor. İslam Memiş, altına yatırım yapmak için FED faiz açıklamasının beklenmesi gerektiğini dile getirdi. 

Uzman İslam Memiş, Haziran ayının gelişiyle birlikte gram altın fiyatlarının 1700 TL seviyesine çıkacağını belirtti ve ONS altın fiyatının, FED faizleriyle birlikte altın fiyatı üzerinde etkili olacağını söyledi. Dolayısıyla yatırım yapmak isteyenlerin bu kararları takip etmesinde fayda var.

Veriler tutmadı! Altın yüksekten düşüyor!

Altın fiyatlarında oluşan makasın perde arkasında neler var? Bu seviyelerden altın alınır mı?

27 Nisan 2023 altın bugün ne kadar? Bugün ons gram, tam altın kaç TL? Güncel altın kuru fiyatları!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön