29 / 04 / 2024

İslam Memiş'ten altın yatırımcılarına uyarı: 8,5 ayımız var

İslam Memiş'ten altın yatırımcılarına uyarı: 8,5 ayımız var

Altın fiyatlarında yaşanan hareketlilikle ilgili İslam Memiş açıklamalarda bulundu. Memiş, altın yatırımcısına dikkatli olmaları tavsiyesinde bulundu.



Altın fiyatları haftayo rekor yükselişle kapattı. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş yaşanan hareketlilikle birlikte altın yatırımcısına uyarılarda bulundu. Memiş yaptığı açıklamada, "Filmin sonunda gram gümüşcüler mutlu oluyor. 8,5 ayımız daha var" dedi. "Yeni alım yapacaklar dikkat etmeli" uyarısında bulunan Memiş, "Düzeltmeler beklenmeli. Elinde olan da kıymetini bilsin" ifadelerini kullandı. Memiş şöyle devam etti: "Gram altını almayan ve satan zarar ediyor. Bizim işimiz ons olduğundan gram bizi tatmin etmiyor."

Gram altın haftayı bin 216 liradan kapattı. Ons altın ise k bin 989 dolara karşılık gelmekte.

Altın son virajı geçti: Gram haftayı yeni rekorla kapattı

İslam Memiş ten altın yatırımcılarına uyarı: 8,5 ayımız var

Küresel piyasalardaki belirsizlik altına olan ilgiyi artırdı. Haftayı hareketli geçiren altın, işlemlerin son gününde yeni rekor kırdı.

Gram altın bin 216 lirayla haftayı kapattı. Çeyrek Altın son 24 saat içerisinde yüzde 3,71, son bir haftada yüzde 6,66 oranında değişti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön