29 / 04 / 2024

İslam Memiş'ten altıncılara uyarı! Bekleyin!

İslam Memiş'ten altıncılara uyarı! Bekleyin!

Finans ve Para Politikaları Uzmanı İslam Memiş, altın ve gümüş fiyatlanmaları hakkında çarpıcı açıklamalar yaparak şubat ayına işaret edip, uyardı.



Memiş, "Yılın ikinci yarısı ile alakalı dövizle borç almamak gerektiğini söyleyebilirim. Döviz geliriniz yoksa dövizle borçlanmak oldukça büyük bir risk." dedi.

"ALIM İÇİN FIRSAT KOLLAYAN ŞUBAT AYINI BEKLESİN"
İslam Memiş, "Euro/Dolar paritesi 1,09 seviyesinde. Hedef 1,11 seviyesi. Gram altın/TL fiyatı ekranlarda bin 165, serbest piyasalarda bin 184. Burada kar satışları yaşanabilir. Ons altın bin 950 dolar seviyesinde. Yukarıda bin 950, aşağıda bin 850 dolar. Bu bant aralıklarını takip etmeye devam ediyoruz. Alım için fırsat kollayan altın yatırımcısının şubat ayını mutlaka beklemesi gerektiğini söyleyebilirim. Gümüşün ons ve gram tarafından yine yatay seyirler devam ediyor. Yıllık ve aylık olarak gümüş yine altına göre daha iyi performans sergiliyor." diye konuştu.

İslam Memiş, "ÖTV ile alakalı şu anda bir beklentim yok. Ancak ithal araçlarla alakalı bir karar alınılabilir. İmar affı ile ilgili kamuoyunun çok büyük bir beklentisi var. Ben bizzat sayın bakana da sormuştum kamuoyunda böyle bir beklenti var diye ama Sayın Bakan Hayır böyle bir çalışmamız yok dedi. Bu nedenle böyle bir çalışma beklemiyorum." dedi.

KRİTİK TARİH: 31 MART 2022

İslam Memiş ten altıncılara uyarı! Bekleyin!
Memiş sözlerine şöyle devam etti:

Kritik tarih 31 Mart 2022. Bu tarihten önce harç borcu olanlar, Bağ-Kur sigorta borcu olanlar belediyeye taksitlendirme imkanı olanlar için birçok avantaj olacak. Teşvikler ve destekler bir noktada kazandırdı. Bunların piyasaya yansıması pozitif olacaktır. Bir nakit akışı ve bir para trafiği olacaktır."

EDİTÖR NOTU: Bu haber 24 Ocak 2023 tarihinde saat 19.17'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.79 Türk Lirası, Euro 20,32 Türk Lirası, altının gramı ise bin 165 Türk Lirası değerinde.

İslam Memiş altını olanı uyardı! '1 gramınız bile varsa...'

Emekli promosyonlarında yarış kızıştı! Bankalar kesenin ağzını açtı!

Dolarda yeni rekor! Piyasalarda büyük hareketlilik!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön