06 / 05 / 2024

İslam Memiş'ten bomba altın tahmini! 2 ay sonra bu seviyeye gelecek

İslam Memiş'ten bomba altın tahmini! 2 ay sonra bu seviyeye gelecek

Altın fiyatları son iki haftada yükseliş trendine girdi. Altın uzmanı İslam Memiş, altınla ilgili açıklamalarda bulunurken haziran ayını işaret etti. İşte tüm detaylar...



Yılın ilk çeyreğine hızlı başlayan altın fiyatları yükseliş devam ediyor. Altın, uzun bir aradan sonra haftalık bazda yüzde 6 arttı. Son iki haftadır yaşanan yükselişin nedeni ise ABD’de yaşanan banka iflasları, enflasyon, resesyon, jeopolitik risk ve belirsizlikler oldu.

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, Tv100'de yazdığı yazıda, özellikle son haftalarda piyasalarda yaşanan endişenin altını tekrar güvenli liman haline getirdiğini ifade etti. Ayrıca Memiş, altında yaşanan düşüşün geçici olduğunu özellikle haziran ayı sonrası yeni rekorlara hazırlıklı olması gerektiğini söyledi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön