19 / 05 / 2024

İslam Memiş'ten bomba altın tahmini! 2 ay sonra bu seviyeye gelecek

İslam Memiş'ten bomba altın tahmini! 2 ay sonra bu seviyeye gelecek

Altın fiyatları son iki haftada yükseliş trendine girdi. Altın uzmanı İslam Memiş, altınla ilgili açıklamalarda bulunurken haziran ayını işaret etti. İşte tüm detaylar...



ALTIN FİYATLARI NE OLUR?

Memiş altın fiyatlarıyla ilgili de şunları dedi:

"Bin 948 dolar seviyesini aşağı yönlü kırılmasını, bin 917 dolar seviyesine kadar gerilemesini bekliyorum. Bin 917 dolar seviyesinin aşağısı bile mümkün. Çünkü teknik olarak aşağıda bin 870 dolar alanı kaldı, oranın kapanması gerek. Ancak yıl içerisinde 2 bin 350 dolar öngörüm devam etmekte. Ondan sebep düşüşlerin kalıcı olmayacağını, alım fırsatı olarak değerlendirilmesi gerektiğini belirtmek isterim. Gram altın bin 253 lira seviyesini test ettikten sonra bin 230 liraya geriledi. Ons tarafındaki gerileme, gram altını kısa vade için olumsuz yönde etkilemesini bekliyorum. 
Bin 200 lira seviyesinin altına sarktıktan sonra bin 170 lira seviyesinin hedef olacağını tahmin ediyorum. Ancak yıl içerisinde bin 450 - bin 550 lira seviyeleri hedef halinde. Bin 200 lira seviyesinin altındaki rakamların kalıcı olmayacağını öngörüyorum. Nisan ayı yine alım için güzel bir zaman. Haziran sonrası yeni rekorlara hazırlıklı olmak gerek."


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön