12 / 05 / 2024

İslam Memiş'ten bomba gibi tavsiye! Altından da dolardan kaçın diyor, işte yeni yatırım aracı

İslam Memiş'ten bomba gibi tavsiye! Altından da dolardan kaçın diyor, işte yeni yatırım aracı

2023 yılı için yatırım öngörülerini sıralayan finans uzmanı İslam Memiş, çarpıcı gram altın, ons altın, gram gümüş ve ons gümüş tahmini yaptı. Memiş, 100 bin TL'si olan bir kişinin nelere, ne şekilde yatırım yapması gerektiğini söyledi. İşte, 2023 yatırım tavsiyesi ile ilgili tüm detaylar...



"O RAKAMLARI GÖRÜNCE PİŞMAN OLACAKSINIZ"
Finans piyasaları uzmanı İslam Memiş'in değerlendirmeleri şöyle:

Biz orta vadede ons altında 2 bin dolar üzerinde ataklar bekliyoruz bu da gram altının 1200-1280'li rakamları konuşacağımı, devamında 1450 lira seviyelerini konuşabileceğimizi bekliyorum.

Biz yatırımcısına sık sık şu uyarılarda bulunuyoruz. Risklerinizi mutlak dağıtın. 2023, 2022'ye göre çok daha belirsiz olacak. Riskleri dağıtmak çok önemli.

100 bin TL paranız varsa tamamıyla altın almaktansa gümüşün getirisinden de yararlanmak gerekiyor. 2022'de gram altın yüzde 43 kazandırdı, gümüş gramı yüzde 45 kazandırdı.

Gümüşün bu yıl altından daha fazla getirisi olacağını düşünüyorum. Birkaç ay sonra 1200, 1300'lü rakamları gördükten sonra gram altında daha fazla pişmanlık yaşayacaksınız. Şu anda da gümüş var. Sepetinize koyabilirsiniz.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön