04 / 05 / 2024

İslam Memiş'ten bomba yorum! 'Altın, gümüş, dolar geride kaldı...'

İslam Memiş'ten bomba yorum! 'Altın, gümüş, dolar geride kaldı...'

Yaptığı tahminler ile yatırımcı vatandaşların dikkatini çeken altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş yatırımcıya seslendi. Altın, döviz, borsa ve gümüş yatırımcılarına uyarılarda bulunurken yeni bir yatırımdan söz etti.



Son yıllarda isabetli tahminleriyle sık sık gündeme gelen para ve piyasaların uzman ismi İslam Memiş kendisinden bahsettirmeye devam ediyor. Yaptığı tahminler ile yatırımcıların dikkatini çeken altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş yatırımcıya önemli uyarılarda bulundu. Altın, döviz, borsa ve gümüş yatırımcılarına seslenen Memiş yeni bir yatırımdan söz etti. 

2023 yılının gelmesiyle birlikte oldukça dikkat çeken yatırım araçları için uzman isimlerden açıklama gelmeye devam ediliyor. Sürekli olarak değişen fiyat tarifesi üzerine uzman isimlerden gelen açıklamalar yatırımcıları büyük oranda etkiliyor.

İslam Memiş ten bomba yorum! Altın, gümüş, dolar geride kaldı...

Yatırımcıların göz bebeği olan altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş konuya dair yeni bir açıklamada bulundu. Yapılan açıklamada altın, gümüş, döviz ve borsa yatırımcılarına seslenerek tavsiyeyeler verdi. Karar'a göre; Birbirinden dikkat çeken ifadeler kullanan İslam Memiş yeni yatırım adresini yatırımcı vatandaşlara tarif etti. TV 100.com'da yer alan köşe yazısında bahsettiği konu kısa sürede dikkat çekti. İsabetli tahminleriyle birlikte dikkat çeken uzman isim yeni yatırımı hakkında bilgi paylaşımında bulundu.

Köşe yazısında altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş açıklamalarda bulundu. Son günlerde düşüş gösteren faiz üzerine enflasyon ve deprem arsa taleplerinde yükseliş meydana geldi. Yapılan talep sonucunda ise konut yatırımını solladı geçti. Değerlendirmelerini paylaşan İslam Memiş dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön