18 / 05 / 2024

İslam Memiş'ten bomba yorum! 'Altın, gümüş, dolar geride kaldı...'

İslam Memiş'ten bomba yorum! 'Altın, gümüş, dolar geride kaldı...'

Yaptığı tahminler ile yatırımcı vatandaşların dikkatini çeken altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş yatırımcıya seslendi. Altın, döviz, borsa ve gümüş yatırımcılarına uyarılarda bulunurken yeni bir yatırımdan söz etti.



Uzman isim İslam Memiş deprem öncesinde takip altına aldığı arsa fiyatlarında artış olduğunun altını çizdi. Bu durumu yorumlayan uzman isim "talep arttı, arsa fiyatları uçtu" yazısıyla sosyal medyanın ilgisini kendisine çekebildi.

İSLAM MEMİŞ'İN YENİ YATIRIM ADRESİ

İslam Memiş ten bomba yorum! Altın, gümüş, dolar geride kaldı...

Kendisine sorulan soruları cevaplayan uzman isim "Dövizim, altınım, gümüşüm ve borsada hissem var satıp almalı mıyım" sorusunun kendisinde iki yıl boyunca "evet" olduğunu vurguladı. Yapılan yeni yatırım ile birlikte sadece ülkemizin değil tüm dünyanın kazanabileceğine vurgu yapıldı.

Son zamanlarda gündemde yer alan kuraklık ve kıtlık ekonomisi, tarım arazilerine; Yüksek konut fiyatları ve ev alma sorunu, imarlı arsalar; küçük miktarlı yatırımların değerlenmesi uzun vade içerisinde imar beklenmesi kapsamında tarlalara olan talebi artıracağını belirtti.

EDİTÖR NOTU: Bu haber 3 Mart 2023 tarihinde saat 23.35'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18,84 Türk Lirası, Euro 20,11 Türk Lirası, altının gramı ise bin 113 Türk Lirası değerinde.

İslam Memiş gram altın için 'Geçmiş olsun' dedi! Yeni zirveyi açıkladı!

EYT'liler gözünü bu toplantıya dikti!

Resmen Açıklandı! Konut kredisi için limit yükseltildi: 5 milyon lira...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön