15 / 05 / 2024

İslam Memiş'ten çarpıcı tahminler: Gram altın rekor kırabilir! Dolar, euro ve gümüş de yerinde durmayacak!

İslam Memiş'ten çarpıcı tahminler: Gram altın rekor kırabilir! Dolar, euro ve gümüş de yerinde durmayacak!

Altın fiyatları son günlerde yatırımcıların dikkatini çeken bir konu haline geldi. Birçok kişi, altının yatırım için fırsat olup olmadığını araştırıyor. Altın fiyatlarındaki hareketlilikler ve olası yeni bir rekor beklentisi de bu araştırmaları arttırıyor.



Elinde birikimi olan hemen kuyumcuya koşsun! İslam Memiş açıkladı! Bunu alan servetine servet ekleyecekİSLAM MEMİŞ'TEN BORSA VE DOLAR-EURO YORUMU!

Finans uzmanı İslam Memiş, Borsa İstanbul'un son durumu ve döviz kurları hakkında değerlendirmelerde bulundu. Borsa İstanbul'da son günlerde yaşanan hızlı düşüş sonrası toparlanma isteği olduğunu belirten Memiş, uzun vadeli yatırımcıların kazanma ihtimalinin olduğunu söyledi. Ancak duygular yerine mantıkla hareket etmenin önemli olduğunu vurgulayan Memiş, seçimlere kadar aşağıda bir alan olabileceğini tahmin ettiğini belirtti.

Dolar bugün ne kadar? 18 Mart 2023 dolar, euro ve sterlin kaç TL? İşte son durum!    

Dolar endeksindeki toparlanmaların Borsa İstanbul için risk teşkil ettiğine dikkat çeken Memiş, 5350 direnç seviyesi olsa da 4950 altına sarkmaların kişisel tahmini olduğunu ifade etti. Memiş, bu nedenle kademeli alımın önemli olduğunu söyledi.

Dolar kuru hakkında da değerlendirmelerde bulunan Memiş, dolar TL ekranlarında 19.04 seviyesinde olduğunu belirtti. Orta ve uzun vadeli öngörüsünde değişiklik olmadığını ifade eden Memiş, haziran sonunda yukarı yönlü ataklar beklediğini söyledi.

Avrupa Merkez Bankası Başkanı Christine Lagarde'ın açıklamaları euro'ya destek oldu!

Euro TL kurunda ise 20.56 seviyesinde olduğunu belirten Memiş, euro dolar paritesinin 1.0790'a kadar yükseldiğini açıkladı. Memiş, euro/dolar paritesindeki yükselişlerin tekrar 1.06'nın altına sarkması durumunda dolardan çıkmak isteyenlere euro'nun daha iyi bir para birimi olduğunu ifade etti. Memiş, orta ve uzun vadede euro'nun iyi bir fırsat sunduğunu belirterek, 1.15 seviyesini göz önünde bulunduranların buraların aslında ucuz olduğunu bilmeleri gerektiğini vurguladı.

İslam Memiş'ten petrol, altın ve gümüş tahmini...


Geri Dön