09 / 07 / 2024

İslam Memiş'ten çarpıcı tahminler: Gram altın rekor kırabilir! Dolar, euro ve gümüş de yerinde durmayacak!

İslam Memiş'ten çarpıcı tahminler: Gram altın rekor kırabilir! Dolar, euro ve gümüş de yerinde durmayacak!

Altın fiyatları son günlerde yatırımcıların dikkatini çeken bir konu haline geldi. Birçok kişi, altının yatırım için fırsat olup olmadığını araştırıyor. Altın fiyatlarındaki hareketlilikler ve olası yeni bir rekor beklentisi de bu araştırmaları arttırıyor.



Altın yatırımcısına İslam Memiş'ten uyarı! Pişman olursunuz...İSLAM MEMİŞ'TEN 'PETROL VE ALTIN' İDDİASI 

İslam Memiş'in petrolle ilgili değerlendirmesi şöyle:

İslam Memiş, uzman görüşleriyle dikkat çeken bir isim olarak yine gündemde. Petrol ve altın piyasaları hakkındaki değerlendirmeleriyle dikkat çeken Memiş, petrol fiyatlarındaki düşüşün ardından farklı bir rüzgarın esebileceğini söyledi. Petrol dolar ilişkisi yerine altın ilişkisine dönüşebilir ve Suudi Arabistan ve Amerika'nın karşı karşıya gelmesine neden olabilir. Ayrıca, yer altı zenginlikleri olan ülkelerin varlıklarını altın üzerinden satabileceği de belirtildi.

İslam Memiş açıkladı! Altın fiyatları bugünden sonra değişecek!

İSLAM MEMİŞ'TEN ALTIN TAHMİNİ 

Memiş, altın piyasasıyla ilgili de tahminlerini paylaştı. Gram altın TL fiyatı ekranlarda 1198 lira seviyesinde ve serbest piyasalarda 1213-18 lira aralığında. Memiş, geçmiş uyarılarının gerçekleştiğini belirterek, yaz aylarındaki yol haritasında değişiklik olmadığını söyledi ve önce 1450 lira ardından 1550 lira seviyesine ilerleme beklentisini korudu. Orta ve uzun vadede ise 2350 dolar öngörüsünde bir değişiklik olmadığını vurguladı.

İslam Memiş gümüş yatırımcılarını uyardı! Rakam verdi! Elinde gümüş olanlar herkes bu tarihi bir kenara yazsınİSLAM MEMİŞ'TEN GÜMÜŞ TAHMİNİ 

Gümüş piyasası hakkında da tahminlerini paylaşan Memiş, ons gümüşte 23 dolar sihirli seviyeyi hedeflediğini söyledi. Gram gümüş ekranlarda 13.87 ancak serbest piyasalarda 14.48 lira seviyesinde. Memiş, pozitif beklentisi ve düşüncesi devam ettiğini belirterek, 16 ve 18 lirayı beklediğini ve hedefin 20 lira seviyesi olduğunu ifade etti.

Uzmanların görüşleriyle yatırım kararları alanlar için İslam Memiş'in petrol, altın ve gümüş piyasaları hakkındaki tahminleri önemli bir referans olabilir.

Çok cocuklu aileler hemen bir göz atsın! E-Devlet üzerinden başvuran ve şartı taşıyan 3038 TL'yi cebine koyacak!
Elektrik ve doğal gaz faturası yüksek gelenler dikkat! Devlet 2.700 TL destek veriyor!
Devlet, kendi torununa bakacak büyükannelere aylık 5 bin 100 TL maaş gibi destek sağlıyor!

Geri Dön