28 / 04 / 2024

İslam Memiş'ten gram altın için 2 tahmin! Ne 1400 ne de 1500 yeni rakam telaffuz etti

İslam Memiş'ten gram altın için 2 tahmin! Ne 1400 ne de 1500 yeni rakam telaffuz etti

Altın uzmanı İslam Memiş katıldığı bir programda altın ve gümüş fiyatları hakkında kritik açıklamalar yaptı. İslam Memiş, altın için iki yeni tahmin yaptı. Ne 1400 lira ne de 1500 lira. Rakamı duyunca şaşıracaksınız. İşte tüm detaylar...



Seçim öncesi dolar/TL kuru yatay seyrine devam ederken ekran, piyasa ve banka kurları arasındaki makas açılıyor.

Dolar/TL, kapanışın hemen üzerinde 19,4260'tan işlem görürken avro/TL önceki kapanışın hemen üzerinde 21,4770'ten, sterlin/TL ise yüzde 0,1 azalışla 24,2160'tan satışa sunuluyor. Döviz kurları üzerindeki makas aralığının açılması üzerine TGRT Haber ekranlarında açıklamalar yapan İslam Memiş konuya dair çarpıcı cümleler sarf etti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön