11 / 05 / 2024

İslam Memiş'ten gram altın için 2 tahmin! Ne 1400 ne de 1500 yeni rakam telaffuz etti

İslam Memiş'ten gram altın için 2 tahmin! Ne 1400 ne de 1500 yeni rakam telaffuz etti

Altın uzmanı İslam Memiş katıldığı bir programda altın ve gümüş fiyatları hakkında kritik açıklamalar yaptı. İslam Memiş, altın için iki yeni tahmin yaptı. Ne 1400 lira ne de 1500 lira. Rakamı duyunca şaşıracaksınız. İşte tüm detaylar...



İslam Memiş şunları kaydetti:

MERKEZ BANKASININ HAMLELERİ ÖNEMLİ
“Seçim sürecinde ikinci tura kalınması halinde piyasalar buna göre bir tepki verecektir. Bankalardaki şu anda özellikle iletişim noktasında problemler ve halkı paniğe sürükleyen hamleler bunu iyi niyetle de yapanlar var görevi yerine getirenlerde var ama art niyetle yapanlarda var. Bu iletişim kanallarını telafi eden net cümleler olması gerekiyor. Diğer yandan merkez bankası kontrollü mekanizmasını sürdürecek mi, sürdürmeyecek mi? Bu konularında biraz daha netleşmesi gerekiyor. Dolayısıyla bu hareketler önemli. BDDK’nın istismara neden olan bankacılık uygulamasıyla alakalı yeni tedbirlerinde alınması gerektiğini düşünüyorum. Düne kadar bankadan paranızı çekin diyen bir sistem bugün neden çektiniz diye bir sorgu sual getiriyorsa bunun tekrar gözden geçirilmesi gerekiyor."

“KAFASINA GÖRE KUR BELİRLEYEN VAR”
“Diğer taraftan yine finans kurum ve kuruluşlarının tek çatı altında toplanarak özellikle Kapalı Çarşı piyasasında art niyetli insanların manipülasyon yapmasıyla o paraların neden nasıl geldiğine dair araştırma yapılmalı. Türkiye’de havalecilik sistemi var. Gereksiz döviz talebini oluşmasıyla beraber kafalarına göre kur belirleyenler yine siyasi kindarlıktan dolayı farklı pozisyonlar aldırıyorlar. Ekran üzerinden oynayanlar ya da oynatanların bu süreçte ciddi anlamda bir süreçten geçmesi lazım. Merkez Bankasının serbest piyasaları yeniden gözden geçirmesi lazım.”


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön