02 / 05 / 2024

İslam Memiş'ten heyecanlandıran tahmin! Bu tarihte altın 1400 lira olacak

İslam Memiş'ten heyecanlandıran tahmin! Bu tarihte altın 1400 lira olacak

Altın fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmeleri hem vatandaşlar hem de yatırımcılar tarafından yakından izleniyor. Altında yükseliş sürüyor. Gram altın 1138 liraya çıktı. Yükseliş sürecek mi, yatırımcı ne yapmalı? İşte tüm detaylar...



Yeni yılla beraber yükselişe geçen altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri peş peşe geliyor. Ocak ayı ile birlikte yukarı yönlü ivme kazanan gram altın 1.140 TL seviyesine ulaşarak rekor kırmış oldu. Gram altındaki yükselişle birlikte çeyrek ve tam altın fiyatlarında da hareketlilik sürüyor. Altının yükselişi devam ediyor. Hem ons hem gram altın 2023'e hızlı girdi. İşte tüm ayrıntılar.

Altının iki haftalık süreçte yüzde 3,3,5 civarında değer kazandığını belirten Finans Analisti İslam Memiş, "1825 dolar seviyesinde yıla başlayan ons altın 1885 dolarlara kadar yükseldi" dedi.

Gram altın 1138 lirayı gördü. Hareketliğinin yıl içinde devam etmesi bekleniyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön