05 / 05 / 2024

İslam Memiş'ten korkutan açıklama geldi! Gram altın 4 gün sonra bu kadar olacak! Gözleriniz yerinden fırlayacak

İslam Memiş'ten korkutan açıklama geldi! Gram altın 4 gün sonra bu kadar olacak! Gözleriniz yerinden fırlayacak

Altın fiyatları hız kesmeden yükselmeye devam ederken Piyasa Uzmanı İslam Memiş'ten korkutan açıklama geldi. İslam Memiş altın fiyatlarının  4 gün sonra düşebileceğini söyledi ve yatırımcıları uyardı...



Piyasa Uzmanı İslam Memiş Ağustos ayında altın fiyatlarında bir dalgalanmanın olabileceğini açıklarken tarih olarak da 15 Ağustos'a dikkat çekti. Yani 4 gün sonra altın fiyatlarında bir düşüş beklediğini söyleyen İslam Memiş yatırımcıları altın konusunda uyardı.

Öte yandan elinde parası olanlar yatırım yapmak için altın mı, dolar mı almalıyım? Gram altın düşecek mi? Neye yatırım yapmalıyım? sorusunu İslam Memiş tüm ayrıntıları ile açıkladı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön