05 / 05 / 2024

İslam Memiş'ten korkutan açıklama geldi! Gram altın 4 gün sonra bu kadar olacak! Gözleriniz yerinden fırlayacak

İslam Memiş'ten korkutan açıklama geldi! Gram altın 4 gün sonra bu kadar olacak! Gözleriniz yerinden fırlayacak

Altın fiyatları hız kesmeden yükselmeye devam ederken Piyasa Uzmanı İslam Memiş'ten korkutan açıklama geldi. İslam Memiş altın fiyatlarının  4 gün sonra düşebileceğini söyledi ve yatırımcıları uyardı...



DOLARDA SON DURUM

İslam Memiş, 18 TL seviyesini ögren dolar için yeni uyarılarda bulundu. Doların bir yatırım aracı olmadığını, ödeme aracı olduğunu vurgulayan Memiş, uluslararası piyasalarda tansiyonun yükseldiğini ve doların değer kaybettiğini vurguladı. ''Ben dolar tarafına sıcak bakmıyorum'' diyen İslam Memiş yatırımcoların da buna dikkat etmesi gerekiyor dedi.

EYLÜL AYINDA NELER OLACAK?

Öte yandan dünyada yaşanan krizlerin ekonomiler üzerindeki etkisine değerlendiren İslam Memiş, Sırbistan ile Kosova, İran ile Afganistan arasındaki gerginlik, ile Çin ve Tayvan arasındaki gerginliğe değindi.

 Krizler konusunda yatırımcılara sakin olun uyarısı yapan Memiş, Eylül ayınıa özellikle vurgu yaptı. Eylül ayında gerçek risklerin artacağına dikkat çeken Memiş, "Eylüle kadar, 30 günlük süre içinde dünya doğal felaketleri konuşacak."  dedi.

''Bana göre gram altın hala iyi'' diyen ünlü ekonomist altın alacakları uyardı! Harekete geçin...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön