16 / 05 / 2024

İslam Memiş'ten kritik uyarı! Bunu sakın yapmayın! İşte yatırımcının yeni yol haritası

İslam Memiş'ten kritik uyarı! Bunu sakın yapmayın! İşte yatırımcının yeni yol haritası

Altın fiyatlarındaki hareketlenmeler yatırımcıların ana gündemi olmaya devam ediyor. Piyasadaki hareketlilik ile beraber uzman isimlerden yatırımcıların aklındaki sorulara cevap geliyor  Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gündemi değerlendirdi.



GRAM ALTIN TAHMİNLERİ

Gram altın fiyatlarındaki yükseşiş neticesinde Kapalıçarşı'daki fiyatların 1.500 TL'ye yaklaştığı söylendi. Değerlendirmelerini yatırımcılar ile paylaşan uzman isim bu fiyatlardan gram altın almanın akıllıca olmadığını söyledi.

2023 senesi ile beraber gram altındaki hedeflerinin 1.550 TL olduğunu ilan eden İslam Memiş, günümüzdeki piyasada altın alımının yapılmaması gerektiğini vurguladı. Altın alanların zarar edebileceklerini, bu zararı telafi etmek için ise uzun soluklu bekleyişlerin olabileceğini ifade etti.

İslam Memiş ten kritik uyarı! Bunu sakın yapmayın! İşte yatırımcının yeni yol haritası

9 GÜNLÜK ALTIN BEKLEYİŞİ

Gram altın fiyatlarındaki yaşanan son durumu değerlendiren İslam Memiş, fiziki dünyada gram altın değerinin 1.478 TL ile 1.490 TL civarlarında yer aldığını söyledi. Geçtiğimiz haftalarda ise bu rakamların 1.481 TL ile 1482 TL oranlarında olduğunu açıkladı.

Günümüzde beklemeyi tercih eden altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, tüm dikkatini faiz kararına verdiğini ilan etti. Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası aracılığı ile 22 Haziran tarihinde açıklanacak faiz kararına kadar karar vermeyeceğini duyurdu.

 Simfer Midi Fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Bosch çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Altus buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi


Geri Dön